Uçurtmasız Çocuk Kalmasın

1. Uluslararası Gerze Belediyesi Çocuk Festivalinin 1. Ve 2. günü yine hareketli geçti. Gerze Belediyesi, Samsun Amisos Tiyatrosunu ağırladı.

Uçurtmasız Çocuk Kalmasın
   
1.Uluslararası Gerze Belediyesi Çocuk Festivalinin ikinci günün de Gerze Belediyesi, Samsun Amisos Tiyatrosunu ağırladı. Süt Arkadaşım oyunuyla çocuklarımızla buluşan Amisos Tiyatrosu öncelikle Gerze Anaokulunda oyununu sergiledi. Ardından Kültür ve Sanat Merkezimizde sahne aldılar. Bol kahkahalı geçen oyundan sonra 1.gün boyanan kuş yuvaları Gerze`ye dağıtmak üzere çocuklarımıza teslim edildi.
Çocuklarımız saat 19.00 da ise Cemal ŞENKAL liderliğinde yapılan Oyun Kurmaya yönelik atölye çalışmasında buluştu. Yaratıcıklarını kullanarak yaptıkları küçük oyunlarla kendilerini  geliştirme yönünde eğitim alan çocuklarımızın mutlulukları gözden kaçmadı.

.Festivalin üçüncü günü ise çocuklarımız için unutulmaz bir gün oldu. Kültür ve Sanat Merkezinde öğrencilerimize sunulan tiyatro oyununun ardından tüm çocuklar Uçurtma Şenliğimiz için liman mevkiinde buluştu. Belediyemizin çocuklarımıza hediye ettiği uçurtmalar gökyüzündeki yerlerini aldı.Yüzlerce çocuğa ulaştığımız uçurtma şenliğindeki çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.Eğlenceler, sürprizler festivalin dördüncü gününde de devam edecek. 














 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER