Şensoy Halka Seslendi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Cevat Şensoy Cumhuriyet Meydan’ında düzenlediği mitingde coşkulu kalabalığa projelerini anlattı.

29 Mart 2019 Cuma Saat 13 30 da AK Parti Belediye Başkan adayı Cevat Şensoy ve ekibi garaj mevkiindeki seçim bürosu önünde toplanarak büyük bir kalabalıkla Cumhuriyet Meydan’ındaki miting alanına yürüyüş gerçekleştirdi.

Saat 14 00 da saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’in açılış konuşmasından sonra kürsüye çıkan AK Parti Belediye Başkan adayı Cevat Şensoy coşkulu kalabalığa kendinden ve projelerinden bahsetti.

Şensoy Konuşması;

İlçe Başkanım, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Adayı, kıymetli gönüldaşlarım ve çok kıymetli Gerzeliler, hanım efendiler, beyefendiler sizleri en içten sevgi ve saygıyla selamlıyorum. hoşgeldiniz , sefalar getirdiniz.

Partimize gönül vermiş, her kademesinde görev almış teşkilat mensupları mitingimize katılarak, bizleri onurlandıran hemşerilerim sözlerime kendimi tanıtarak başlamak istiyorum...

Ben Cevat Şensoy Yeni Kentin, Çeçe Köyündenim, okuma yazma bilmeyen bir anne ve ilkokul mezunu çiftçi babanın evladıyım. Çocukluğum süresince eğitim hayatımın yanı sıra, reçberlik yapan babama, gerek hayvan güderek, gerekse de orak biçerek destek oldum.

27 Yıllık öğretmenlik görevime 1979 yılında Hakkari de başladım. 2006 yılında Gerze Mustafa Kemal İlköğretim Okulun dan emekli oldum.

İlkokulu Çeçe Köyünde, Ortaokulu Gerze de lise ve yüksekokulu Sinop ta tamamladım. Ben bu toprakların evladıyım. Yıllarca vatanına milletine bağlı birçok öğrenci yetiştirdim. Sizlerin de desteği ile hizmet edebilmek için elimden gelenin en iyisini yapmak için karşınızdayım.

Bizler ekip kurarak Gerze’mizin eksiklerini bir bir tespit ettik. Bu tespit sonucu 42 proje hazırladık ve bunları sizlerle paylaştık. şimdi de doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim bu topraklara hizmet etmek için aday oldum.

GERZE DAHA GÜZEL OLACAK KIYMETLİ HEMŞERİLERİM

- Sağlıklı Yaşam Köyü

- Turizm Danışma Ofisi

- Dalgakıran Projeleri İle Temiz Bir Plaj

- Mesire Alanı ve Su Parkı Projesi

- Karavan, Çadır Kamp Alanı

- Festival ve Etkinlik Alanı Projelerimizle

Kültürel Açıdan ;

- Kültür Merkezi

- Sinema Salonu

- Yöresel Lezzetleri Tanıtacak Olan Mutfak Akademisi

- Nostalji Açık Hava Sineması Projelerimizle

GERZE DAHA GÜZEL OLACAK SEVGİLİ DOSTLAR

Yaşlılarımız ve engelli vatandaşlarımız için, tüm engelleri kaldıracağız...

GERZEYE ÇOK YAKIŞACAK

- Saygılı ve Engelsiz Şehir Projesi

- Engelli Taşıma Aracı

- Mobil Aş Evi

- Mobil Tahsilat Aracı ve

- Acil Yardım Butonu Projeleri...

En büyük projelerimizden olan pazar yeri projesi ile .hem otopark sorunu ortadan kaldıracağız  hem de yıllardır yapılmayan pazar yerimizi, modern bir hale getireceğiz.

Ekonomik açıdan halkımıza destek olmak için zeytinlik parkında el emeği ürünleri satışı Gerze markası adı altında alışveriş sitesi ve fuar tanıtım projemiz ile vatandaşlarımızın ürettiği ürünleri Türkiye geneline pazarlayacağız. Tüm bu projelerimiz ile kalkınan ve gelişen Gerze’de çok sayıda vatandaşımıza, iş istihdamı sağlayacak ve işsizlik yüzünden memleketinden ayrılmak zorunda kalan gençlerimizin önünü açacağız. Sen, ben, o, ayrımı yapmadan, bir olacağız, birlik olacağız hep birlikte Gerze’yi daha güzel bambaşka bir Gerze yapacağız. Sizlerin desteği ile belediye başkanı olduğumda söz verdiğimiz bu projeleri tek tek hayata geçireceğiz ve yarınları daha güzel bir Gerze için sizlerle çıktığımız bu yolda bana destek olan Gerze’ye aşık gönül dostlarıma doğup büyüdüğüm Gerze’ye en güzel şekilde sizler de projelerimizin takipçisi olacaksınız.

Teşekkürlerimi sunuyorum hizmet edebilmek için sizlerin desteğini bekliyorum. Hepinize en içten sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Adaylık sürecimde sizlere mal varlığımı açıklamak istiyorum, çünkü bizim amacımız halka hizmet nasıl ki memuriyet hayatımda mal varlığımı kimseden gizlemediysem

Şuanda da sizlerle paylaşmak istiyorum...

1-Gerze’de 2 dairem var

2-Samsun Atakum’da bir dairem var

3-Eşimin Sinop’ta bir dairesi var

4-Ziraat Bankasına 24.000 tl borcum var

5-1 tane arabam var

6-Çocuklarımın hiçbirinin mal varlığı yoktur

Belediye başkanı olursam, 5 yıl sonra da sizlerle mal varlığımı paylaşacağım. Amacımız halka, hizmet, hakka hizmet, tüyü bitmemiş yetimin hakkını ne yerim ne de kimseye yediririm...

Şensoy’un konuşmasının ardından AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun ve AK Parti Sinop Milletvekili nazım Maviş’in konuşmalarının ardından miting sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 09:03

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aydin bas
Aydin bas - 5 yıl Önce

Sayin baskanim rapbim niyetin kalbini vede yolunu acik etsin
Sen yaparsin bakanim

gerzeli
gerzeli - 5 yıl Önce

Allah yardımcınız olsun

banner381
SIRADAKİ HABER