Düğünde Kan Aktı.

Maganda kurşunu bir düğünü daha cenazeye çevirdi.

Düğünde Kan Aktı.

  Edinilen bilgiye göre; İlçemiz Kabanlar Köyü Kaptanoğlu mahallesinde yapılan düğün töreni eğlencesi kana bulandı. 08 Haziran 2012 Cuma günü saat 16 sıralarında düğün evinden gelin çıkarken meydana gelen olayda eğlence nedeniyle silah atmakta olan E.D (40), Osman Demir (45) isimli vatandaşın başından vurularak ölümüne sebep oldu.Olaydan sonra bir araçla hastaneye kaldırılmaya çalışılan Osman Demir yolda Gerze Devlet Hastanesinden gelen ambulansa nakledilerek Sinop Atatürk Devlet Hastanesine getirildi. Hastaneye getirildiğinde Osman Demir’ in hayatını kaybetmiş olduğu bilgisine de ulaşıldı. Olaydan sonra Jandarmaya teslim olan ve suçunu itiraf eden E.D'nin sorgusunun sürdürülmekte olduğu belirtildi.

  Düğün merasimlerinin yoğunlaştığı bu günlerde güvenlik görevlilerinin bütün uyarılarına rağmen, tedbirsizce ve genellikle de alkollü vaziyette silah kullananların ölüme varan olaylara sebebiyet verdiği, insan yaşamının en mutlu anlarından biri olan düğün törenlerini mateme çevirdikleri bilinmesine rağmen halen benzer olaylara tanıklık etmemiz, maalesef bu konuda ders almaktan uzak olduğumuzun da bir kanıtı niteliğinde.

  Bu gibi merasimlere silahla katılmayalım, silah kullanmadan önce lütfen bir kez daha yaşanılan acı olayları hatırlayalım, bizim zevkimiz başkalarının matemine sebep olmasın.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2012, 08:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir....
misafir.... - 12 yıl Önce

lütfen haberleri okurlara doğru aktaralım.bir cümlede osman demirin hayatını kaybetmiş olduğu belirtilirken ondan sonraki cümlede osman demirin sorgusunun devam ettiğini belirtmişsiniz.
Etidör Notu: Uyarılarınız için teşekkürler.

mustafa yaman
mustafa yaman - 12 yıl Önce

canım kardeşim zaferimin ve de bizim başımız sağolsun sadece onların değil hepimizin içi yandı osman amcama allah'tan rahmet diliyorum mekani cennet olur inşallah

Kadir DEMİR
Kadir DEMİR - 12 yıl Önce

ailesine ve tüm sevenlerine allah sabirlik versin.

mithat tuzcuoğlu
mithat tuzcuoğlu - 12 yıl Önce

bu ölümün üzerine yorum ayrıntıya girmek istemem.allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin.ben bundan sonrası için gelin alma konvoylarının da biraz azaltılması gerektiğini düşünüyorum. silah olayını konuşmaya gerek yok tamamen bitmeli.konvoylar olmamalı gelin almaya kültürümüzü kaybetmemek için yalnızca aile ve yakın akrabalar gitmeli.davetiyeye'' trafiği tehlikeye düşürdüğünden ve gereksiz yakıt harcanmasın duyarlılığımızdan dolayı dostlarımızı salona bekliyoruz '' diye yazsak kimse kırılmaz dahası memnun kalırlar.düğünler mutluluğu paylaşmak içindir.onların mutlu günlerini zehir etmek için değildir.tekrar sabırlar diliyorum.

banner381
SIRADAKİ HABER