Yeni yapılırken eskiler unutuluyor.

Siz hiç yakın zamanda Karlı Köyüne gittiniz mi?

Yeni yapılırken eskiler unutuluyor.

  Gerze’ den Karlı köyüne Belören ve Mahmuttırı köyü güzergahından en son ne zaman gittiniz bilmiyoruz ama, biz birkaç gün önce gittik. Kendimizi eleştiri konusunda ne kadar insaflı olmaya zorlarsak zorlayalım gördüklerimizi dile getirmekten kendimizi alamadık. Öncelikle yolun kısa bir süre içinde tarlaya veya köstebek yuvasına dönüşmüş olabileceği düşündük. Ancak gördüğümüz manzara bize tamamen aksini söylüyordu. Yolda oluşan çukurların uzun süredir bakımsızlıktan kaynaklandığını çevre halkından öğrendik. Gündüz gözüyle görüldüğünde belki kaçılabilecek, çukurlar ve bozuk satıhlar, gece araçlarda büyük bir maddi hasara neden olabilecek çapta idi.

Karadeniz sahil yolunda sürdürülen aralıksız çalışmaları takdirle izlerken ve her platformda övgü ile söz ederken, Karlı yolunun içler acısı oluşu bizi harekete geçmeye zorladı. Demek ki yenileri yapılıyorken eskileri unutuluyor demekten kendimizi alamadık.

Yapılan her olumlu hizmete katkı ve övgüde bulunurken yapılmayanlara yapıcı eleştiride bulunmak ta bizim görevimiz.

Dileğimiz belki de iş yoğunluğu nedeniyle dikkatlerden kaçan bu yolun bakım ve onarımının yapılarak tekrar sağlıklı hizmet vermesidir.


















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2012, 12:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN ÇAVDAR
HÜSEYİN ÇAVDAR - 12 yıl Önce

karlı-gerze arasında bulunan bekören köyünün yolari tarla gibi,merkeze en yakin köy olmasinin yaninda,ulaşim için en çok tercih edilen yolun bu hali işler açisi.gerze merkezden 25-30 km uzakliktaki köy yollarinin tamir edildigine seviniyorum fakat yak köy yollarinin yapilmadiginada çok üzülüyorum. saygilarimla.

banner381
SIRADAKİ HABER