Yine kaza, yine üçgen ev mevkii.

Gerze Şehir Merkezi istikametinden Sinop istikametine seyir eden 34 ALD 03 plakalı Fiat Kartal otomobil ile Sinop istikametinden Gerze istikametinde seyir eden 57 FE 470 plakalı Fiat Şahin otomobil üçken ev mevkiinde çarpıştı.

Yine kaza, yine üçgen ev mevkii.

  Sinop istikametinden Gerze istikametine seyir eden 57 FE 470 plakalı Bekir K. Yönetimindeki aracın Üçken ev tarafına dönmek isterken karşı istikametinden gelen 34 ALD 03 plakalı Tahir K. Yönetimindeki aracın yoluna girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında altı kişi yaralandı.
 
Saat 16.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında Bekir K’a ait araçta dört Tahir K. ait araçta iki kişi olmak üzere toplam altı kişi yaralandı.Olay yerine gelen ambulansla Gerze Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan birini Sinop Devlet Hastanesine sevk edildiği diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin olmadığı edinilen bilgiler arasında.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Ocak 2012, 17:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
melih kulak
melih kulak - 12 yıl Önce

bu bölgede oturan bir mahalle sakini olarak özellikle tekelevleri ayrımındaki üst geçitin olduğu bölgede mevcut korkuluklar ve yolun sağ tarafına yapılan cep bu bölgeden trafiğe çıkanların yolun sağını ve solunu görmelerini tamamen engellemektedir.bu durum yetkililere bildirilmesine rağmen bir sonuç alınamamıştır.bu kazalar da göstermektedir ki hastane sapağı,üçgen ev bölgesi ve tekelevleri sapağı gözgöre göre kazalara sebebiyet vermektedir.bu bir anlamda ihbardır ve yetkililerin acilen önlem alması beklenmektedir.

banner381
SIRADAKİ HABER