Rektörden yeni bölümler için müjde.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Dilek, Gerze Meslek Yüksekokulu çalışmalarını yakından inceledi.

Rektörden yeni bölümler için müjde.
 Gerze Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Turgut, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özbek, Öğretim. Gör. Erhan Sur, Gerze Yüksek Okul dernek Başkanı Fatih Ergün ve okul personeli Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dursun Dilek’i okul bahçesinde karşıladı. Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan ayağının tozuyla okul bahçesine yapılacak olan yemekhanenin temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninin ardından Gerze Meslek Yüksekokul Müdürlüğü makamında okul Müdürü ve yardımcılarıyla kısa bir sohbet ettikten sonra Yüksekokul Kütüphanesinde akademik kadroyla bir araya gelerek Gerze Meslek yüksekokulu hakkında bilgi alarak neler yapacaklarını paylaştılar.
 Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan “Gerze Meslek Yüksek okulunun gayret ve başarılarını göz önünde tutarak kapasitesini daha’da artırmak için okul bahçesinde bulunan eski binaların yerine modern bina yapmak için ödenek ayırdık. Önümüz bir yıl içinde bitecek olan modern bu anlamda gerek akademik personel bakımından gerekse donanım bakımından Sinop’un sayılı okullarından biri olacağı yönünde bizler de bu anlamda elimizdeki eğitim kalitesini arttırmak için gerekli tüm destekleri vereceğiz” dedi.
Yapılacak olan ek binalar beraberinde yeni açılacak bölümler ise şöyle, Gemi İnşaatı, Deniz ve Liman işletmeciliği, Bankacılık ve Sigortacılık, Maliye, Moda Tasarımı, Grafik Tasarımı, Bilgisayar Teknolojisi, Lojistik ve Endüstri Ürünleri Tasarımı.









































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2012, 10:16
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER