3 Takım Finalde

Kaymakamlık kupası voleybol turnuvasında sona yaklaşılıyor.

3 Takım Finalde

  Gerze Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası çerçevesinde tertiplenen kurumlar arası turnuvada 09 Ocak 2014 Perşembe günü saat 17 30 da Doğan Güneş Spor Kulübü ile Gerze Emniyet Müdürlüğü karşılaştı. Karşılaşmayı Emniyet Müdürlüğü 3-1 kazandı.

Saat 19 00 da Gerze Meslek Yüksekokulu ile Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi karşılaştı. Karşılaşmayı Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi 3-0 kazandı.


Karşılaşmaları Başhakem Fatmagül Özaltın, Yardımcı Hakem Savaş Gökmen, Yazı Hakemi Elvan Ocakdan ve Skor Hakemi Ramazan Yılmaz yönetti.

Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasının finalleri 13 Ocak 2014 Pazartesi günü oynanacak.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2014, 17:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Engin ÇAĞLAR
Engin ÇAĞLAR - 10 yıl Önce

başlık ile haberin içeriği birbirine uymuyor. başlıkta 3 takım finalde denmiş ama haberin içinde bu üç takımın hangileri olduğu açıklanmamış. sadece son gün maçlarıyla ilgili bilgi verilmiş!

tuncay
tuncay - 10 yıl Önce

finallere çıkan takımlar hangileri belirtilmemiş kim kaç maç yapmış kaç puan almış kaçıncı olmuş bunları yazarsak iyi olur

voleybolsever
voleybolsever - 10 yıl Önce

kusura bakmayın ama editörüm haberinde eksik noktalar var. başlık yanlış atılmış ve yanlışlıklarla devam etmiş. finallere kalan takımlar kim, maç istatistıkleri ve skor açıklamaları bunları açık yazmanızı rica ediyorum

banner381
SIRADAKİ HABER