Sinop’ta Hentbol Müsabakaları Sona Erdi

Genç Erkek ve Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları 10-14 Ocak 2012 tarihinde Sinop Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda yapıldı.

Sinop’ta Hentbol Müsabakaları Sona Erdi
  2011–2012 Yılı Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı faaliyet programı çerçevesinde Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Genç Erkek ve Genç Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları 10-14 Ocak 2012 tarihinde Sinop Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda yapıldı.
Müsabakalar sonunda Genç Erkekler Kategorisinde Sinop Endüstri Meslek Lisesi, Genç Kızlar Kategorisinde Sinop Kız Teknik ve Meslek Lisesi rakiplerini yenerek İl Birincisi Oldu.
Şampiyona Sonrası yapılan Kupa töreninde Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK,  Sinop Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muhsin ŞENTÜRK, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Yılmaz tarafından kupa verildi.
Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara başarılar dileyerek, Sinop ilini en iyi şekilde temsil etmelerini istedi.








GENÇLER KATEGORİSİ HENTBOL  İL BİRİNCİLİĞİ SONUÇLARI

           GENÇ KIZLAR                                                          GENÇ ERKEKLER
1. Merkez Kız Teknik ve Meslek Lisesi                    1. Sinop Teknik Lise ve EML
2. Sinop Lisesi                                                        2. Sinop Lisesi
3. Sinop A.Öğretmen Lisesi                                   3. Sinop A.Öğretmen Lisesi







Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2012, 21:26
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER