Bir “Duygu”lu Başarı Öyküsü Daha,

Judo Milli Takımı sporcumuz Duygu Topal Başarılarına Bir Yenisini Daha Ekledi. Duygu’ muz bu defa da Türkiye Üçüncülüğü Kürsüsünde.

Bir “Duygu”lu Başarı Öyküsü Daha,

  Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında Türkiye 5.si olarak milli takıma giren ve ilçemizin tüm spor dallarındaki ilk milli sporcusu olan Duygu Topal 4-6 Mayıs tarihlerinde Türkiye Judo Federasyonunun 2012 yılı faaliyet programında yer alan ve Eskişehir ilinde düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı Liseler arası Türkiye Judo Şampiyonasında 3.lük elde ederek kürsüye çıkmıştır. 

  Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu  Lisesi öğrencimiz olan Duygu Topal eleme turlarını zorlanmadan geçerek yarı finale yükselmiş, yarı finalde daha sonra Türkiye Şampiyonu olan Balıkesir li rakibi ile çok çekişmeli geçen mücadele sonunda maçı küçük bir puan farkıyla kaybetmiştir.

  Gerze Judo Takımı olarak  Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu  Lisesi, Gerze Lisesi, Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve Gerze Turizm Otelcilik Lisesinden 5 sporcuyla mücadele ettiğimiz Türkiye Şampiyonasına 31 ilden toplam 298 sporcu katılmıştır. 

  Gerze Judo Takımı sporcuları ve antrenörleri, Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy,  Sinop Valisi Dr. Ahmet Cengiz,  Gerze Kaymakamı Metin Kubilay ve İl Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Çelik e katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler




Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 19:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dr.Atilla Ünal
Dr.Atilla Ünal - 12 yıl Önce

duygu topal'ı ve antrenörleri orhan bey ve eşini kutluyorum... başarilarinizin devamini diliyorum...

Bayram DEMİRCİ
Bayram DEMİRCİ - 12 yıl Önce

başarilariyla hem ilimizin-ilçemizin hemde öğrenci, sporcu ve halkimizin gönlünü kazanan başta antrenörümüz orhan akpinar'a ve sporcularina sonsuz teşekkürler...

banner381
SIRADAKİ HABER