Ceza İnfaz Personeli Artık Sertifikalandı

23 Aralık 2013 – 24 Ocak 2014 tarihleri arasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlemiş olduğu E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu personeline yakın savunma judo eğitimi yapılan sertifika töreni ile son buldu.

Ceza İnfaz Personeli Artık Sertifikalandı

     Törene ; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat ÖZTÜRK , Spor Şube Müdürü Ramazan YILMAZ ,  Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer DUMAN , Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürleri Kadriye ASLAN ve Bayram YÜKSEK ,  Gençlik Spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu , Gençlik Spor Kulübü Başkan Yrd. Veysi KARABAL, Yakın Savunma Judo Eğitmeni Osman KURT ve sertifikayı hak eden Ceza İnfaz Kurumu Personelleri katıldı.

       Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Murat ÖZTÜRK törende “Judo branşı öncelikle sporcuya saygıyı, kişiliği ve başarılı olmayı kazandırır. Judo sporcunun sağlıklı bir vücuda ve bir yapıya sahip olmasını sağlar.  Size çıkartmış olduğumuz ferdi lisansla artık sizlerde bizim bir parçamız oldunuz ve bundan sonra her konuda yanınızdayız ve salonlarımız sizlere her zaman açıktır” diyen ÖZTÜRK, konuşmasının ardından Yakın Savunma Judo Eğitim Sertifika törenine başlandı.

    Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Özer DUMAN ; Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile beraber yürütmüş olduğumuz bu proje  ile kardeşlik köprüleri kurulmuş olup bundan sonra her konuda beraber hareket etmek istiyoruz ve bizlere desteğini esirgemeyen  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Haşim Murat ÖZTÜRK‘e  ve Yakın Savunma Judo Hocamız Osman KURT’ a çok teşekkür ediyorum.” dedi.





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 10:16
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER