Darısı Abilerinin Başına

Gerze Belediye spor U16 ligine Ayancık Belediye spor galibiyeti ile başladı.

Darısı Abilerinin Başına

Sinop Amatör Küme U16 liginde bugün saat:13.30’da ilçemiz şehir stadında Ufuk Ayvacı, Erim Tuğrul Kayacan ve Volkan Kolcu yönetiminde oynanan maçta temsilcimiz Gerze Belediye Spor, rakibi Ayancık Belediye Sporu 4-1 lik farklı bir sonuçla yenerek lige galibiyetle başladı.

Baştan sona takımımızın üstünlüğü altında geçen maça, kırmızı kart ve çok sayıda sarı kart damgasını vurdu. Takımımızın ilk gölü 20 dakikada Eren’den geldi. 1-0. Bu gölü 23. dakikada Gökhan ve 34. Dakikalardaki Hüseyin Can’ın güzel golleri izledi. 3-0 Ayancık Belediye spor ilk gölüne 39.dakikada ulaştı ve karşılaşmanın ilk yarısı Gerze Belediye Sporun 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya da hızlı başlayan takımızda, sahanın başarılı ismi Eren, bir faul pozisyonun ardından kırmızı kartla oyun dışı kalınca, karşılaşmada tansiyon bir ar için yükseldi ve bu dakikalara iki takım oyuncularına gösterilen sarı kartlar damgasını vurdu. 48. dakikada Gerze Belediye Spordan Uğur attığı son derece şık bir golle skoru belirledi. Gerze Belediye Spor 4, Ayancık Belediye Spor 1.

Gerze Belediye spor U16’ları aldıkları bu galibiyetle, yarın abilerinin Ayancık Belediye sporla deplasmanda yapacakları ve şampiyonluğun düğümünün çözüleceği maç öncesi onlara moral verdiler.











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 15:56

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
:D
:D - 8 yıl Önce

tahi̇r hari̇kaydi ya :

banner381
SIRADAKİ HABER