Gerze’de Antrenör Kursu

TFF tarafından düzenlenen C-Grassroots futbol antröner kursunun iki günü ilçemizde verildi.

Gerze’de Antrenör Kursu

TFF tarafından düzenlenen Sinop’ta TÜFAD Samsun Şubesi ve Sinop AFSK koordinasyonunda 21 Mart-31 Mart 2016 tarihlerinde Talat Ekici adına düzenlenen futbol antrenör kursunun iki günü ilçemiz şehir stadında gerçekleştirildi.

TFF Eğitim Hocaları Nedim Karadeniz, Osman Üstünel ve TÜFAD Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Sinoplu futbol adamı İbrahim ÖNAL yönetiminde gerçekleştirilen kursa 13 Sinop, 2 Gerze, 2 Ayancık ve 17’si çeşitli illerden olmak üzere 30 kursiyer katılıyor. Kursiyerler kurs bitiminde yapılacak sınavlar neticesinde başarılı olmaları durumunda amatör futbol faaliyetlerinin her yaş grubunda teknik adam, en üst kadınlar ligi dışındaki kadın liglerinde teknik sorumlu ve tüm kadın liglerinde antrenör olarak görev alabilecekler.

İlçemizde bulunmaktan son derece memnun olduklarına ifade eden kurs hocaları, kendilerine sunulan çalışma ortamından ve ilgiden  son derece memnun olduklarını, böylesine büyük bir organizasyon için Sinop’un tercih edilmesinden dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Hakem kursu Hocaları ayrıca, kendilerine misafirperverlik örneği sunarak yemek ikramında bulunan Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ile Bahadır Sarısoy’a ve kendilerine rehberlik eden Ali Kalay'a teşekkürlerini sundular.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 12:44

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER