Judo Antrenör Ve Hakem Semineri Tamamlandı

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Judo Antrenör ve Hakemlerinin katılımının zorunlu olduğu 2015 Vize Eğitim ve Gelişim Semineri Türkiye’nin değişik yerlerinden 289 Antrenör 142 Hakemin katılımı ile 11-14 Aralık tarihlerinde Antalya’da gerçekleşti.

Judo Antrenör Ve Hakem Semineri Tamamlandı

  Gerze HEM Judo Antrenörleri Özlenen ve Orhan AKPINAR ile Gerze’nin ilk ve tek Judo hakemi Gamze Anıl AYDIN’ın da yer aldığı seminerde Hakem Kuralları ile ilgili EJU ve IJF Hakem Kurulu üyesi Sn. Metin ÖZKAN ile birlikte EJU Beynelminel Hakemlerden Bünyamin ER, MHK Başkanı Fikret Papur gerekli eğitimleri vermiş olup uygulamalı eğitimler Eğitim Kurulu hocaları Yard.Doç.Dr.Önder KARAKOÇ, Fatih AKCAN, Mehmet YILMAZ Spor Sakatlanmaları Sağlık Kurulu Üyesi Yard.Doç.Dr. Ahmet ALYANAK tarafından verilmiştir.

  Seminere Federasyon Başkanı Fatih Uysal, Genel Sekreter Rahman EMEKSİZ, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf ÖZIŞIK ve İstanbul bölgesi ünlü gazetecilerinden Muzaffer ILICAK Eski Judo Federasyonu Başkanı Natık Canca, Eski Genel Sekreter Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sn. Burhanettin Hacı Caferoğlu katıldı.

Seminer sonrası başarılı olan Antrenör ve Hakemlere Seminer belgesi ve Vize kartları dağıtıldı.

 



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2014, 10:16
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER