Sinop’ta Basketbolun Yıldızlarına Ödül Yağdı

Sinop’ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Basketbol İl Temsilciliği organizasyonunda 2011-2012 sezonunda Basketbol müsabakalarında dereceye giren takımlar, sporcular ve antrenörler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Sinop’ta Basketbolun Yıldızlarına Ödül Yağdı

  Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Akalın, Sağlık spor Kulübü Başkanı Kenan Aral, Sağlık spor Kulübü 2. Başkanı Remzi Yeşil, Erfelek İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Şahin, Sinop Gençlik spor Kulübü Başkanı Yakup Üçüncüoğlu ve çok sayıda davetli katıldı. 

  Sinop Genç Erkekler İl Birincisi Sinop Eğitim spor ile Gerze karmasının gösteri maçı yaptığı ödül töreninde konuşan Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik; “Amaçlarının Gençlere sporu bir yaşam biçimi haline getirmek olduğunu” söyledi.

Tören sonunda Ticaret Meslek Lisesi Basketbol Antrenörü Turgut Bile'ye Basketbola yapmış olduğu katkılardan dolayı Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ile Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Akalın tarafından onur belgesi ve plaket verildi. 










Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2012, 11:42
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER