Başarılarını Kutladılar.

“Başarının Rehberiyiz.” adlı proje kapsamında Türkiye genelinde yapılan deneme sınavlarının ilki yapıldı ve dereceye girmeye hak kazanmış öğrencilere 11 Kasım 2014 Salı günü saat 14.00’te Gerze Belediye Hotelde ödül töreni yapıldı.

Başarılarını Kutladılar.

  Törene Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı vekili Jandarma Başçavuş Alaattin Yanıktepe, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Aslan. Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Okul Müdürleri ile dereceye giren öğrenciler katıldı.

Denemede dereceye girmeye hak kazanmış öğrencilere başarı belgeleri verilerek pasta kesildi ve ikram edildi.

Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, proje kapsamında 5 tane deneme sınavı yapılacağını bu denemelerden ilkinin gerçekleştirildiğini ikincisinin ise 20 Kasım 2014 tarihinde yapılacağını belirtti.

Her denemeden sonra dereceye giren sekizinci ve on ikinci sınıf öğrencilerin ödüllendirileceğini ifade eden Tokgöz, bu öğrencilerin ailelerine de veli tebrik mektubu gönderileceğini, tüm öğrenci velilerinin ziyaret edileceğini, grup rehberliği sistemi sayesinde öğrencilerle birebir ilgilenileceğini ve seminerler düzenleyeceklerini söyledi.

Projenin amacı, sınava hazırlanan öğrencilerin denemelerde yanlışlarını ve eksikliklerini görerek bire bir öğretmenleriyle telafi edilmesi ve öğrencilerin bu sürece motive edilmesi olarak tanımlanıyor.
Fotoğraflar İçin Tıklayın:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2014, 10:10
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER