E-Konferans Start aldı

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü Strateji Geliştirme Hizmetleri Şube Müdürlüğünce çalışmaları sürdürülen e-konferans sistemi uygulamasına başlandı.

E-Konferans Start aldı

  Kamuda hizmet verimliliğini en iyi şekilde değerlendirerek, sorun ve ihtiyaçların hızlı bir şekilde çözümü amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile Milli Eğitim Bakanlığı altyapısını kullanarak yapılan ilk toplantının startı 7 Şubat 2013 Perşembe günü İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin AKKURT tarafından verildi.

  İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin AKKURT, “Tarafımızdan başlatılan uygulama ile İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle yapılan karşılıklı görüş alışverişi sonrası teknolojinin imkânlarıyla daha hızlı hareket etme imkânının sağlanacağını ve İlçelerimizden toplantı için İlimize gelen bir kimsenin hiçbir şey yapmadan sadece 2-2,5 saati yolda geçmekteyken artık hem zamandan hem de iş kaybından tasarruf yapılarak Müdürlüğümüzde iş verimliliğini arttıracağız. Bundan sonraki süreçte e-konferans toplantılarımızın il genelinde İlçe milli Eğitim Müdürleri, tüm okul ve kurum müdürlerimizin katılımı ile düzenli aralıklarla yapılacağı ve tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde ilimizin eğitim-öğretim kalitesini yükseltmek için çalışacağız. Toplantıya katılan tüm çalışma arkadaşlarıma ve e-konferans sisteminin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2013, 18:27
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER