Açılışlar ve Konsere Davet

Gerze Belediyesi 10 Ekim 2015’de gerçekleştireceği açılışlar ve konsere tüm halkımızı davet ediyor.

Açılışlar ve Konsere Davet

Gerze Belediyesi daha yaşanabilir bir Gerze için sürdürdüğü çalışmalar kapsamında hizmet yarışına devam ediyor. 10 Ekim 2015 günü yapılan bu çalışmaların halkla buluşacağı günlerden biri.

İlçemiz için büyük bir sorun haline gelen bakıma muhtaç sokak hayvanları artık koruma altına alınıyor. Belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat:14.00’de yapılacak açılış töreni ile hizmete açılıyor.

Ayrıca ilçemizin en büyük çocuk parkı ve spor kompleksi olan Atatürk Kültür Parkının ‘da yapımı tamamlandı. Spor aletlerinden, çocuk oyun gruplarına, büfesinden wc ve oturma alanlarına hepsini içinde barındıran Atatürk Kültür parkının açılış kurdelesi aynı gün (10 Ekim 2015 Cumartesi) saat 13:00’de yapılacak törenle kesilecek.

Gerze Belediyesinin etkinlikleri bununla da sınırlı değil, gündüz bu açılışlar gerçekleştirildikten sonra, belediye sanatsever Gerzelileri saat:19.00’de Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak etkinliğe bekliyor.

Gerze Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği Çocuk ve Gençlik Korosu tarafından hazırlanan “Adam Olacak Çocuk “ konseri de aynı gün seyircisi ile buluşacak.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 10:40

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adil Tütüncü
Adil Tütüncü - 9 yıl Önce

dualı açılış mı olacak

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 9 yıl Önce

emeği̇ gecenlere sonsuz teşekkür edi̇yorum...yapilmasi çok gerekli̇ydi̇...!!!hi̇zmeti̇n ve seri̇n kötüsü olmaz..köpeklerde bi̇rer canlidir ve onlari ;;Allah yaratmiştir....barinma problemi̇ni̇n halledi̇li̇yor olmasi yaz ve kiş aylarinda sokalardan köpekleri̇n korkusundan evlelere dahi̇ gi̇dii̇lmedi̇ turi̇stti̇k bi̇r kasabaya hi̇ç yakişmiyordu...bu sorun artik bi̇tmi̇şti̇r di̇yorum..başata beledi̇ye başkni ve eki̇bi̇ni̇ ve tüm beledi̇ye çalişanlarini tebri̇k edi̇yorum....saygilarimla..!

banner381
SIRADAKİ HABER