Belovacıklı İstanbul’da

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı İstanbul’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Belovacıklı İstanbul’da

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve CHP Sinop İl Başkanı Mustafa Acun ilk ziyaretlerini İstanbul Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’le başladı. Şişli Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Sarıgül yapılan ziyaretten mutlu olduğunu belirterek, “Ben Gerze’yi ve Gerzelileri çok seviyorum Gerze benim için çok önemli. Önümüz yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandığımda Gerze’yi parmakla gösterilir örnek şehir yapacağım, yerel seçimlerde zaman bulabilirsem seçim çalışmaları için Gerze’ye geleceğim.” dedi.

Sarıgül’ün ziyaretin ardından Belovacıklı ve Acun ilçemize cenaze aracı bağışlayan iş adamı Mustafa Can’ı ziyaret ettiler.













Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2013, 09:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

sen gerze yi merak etme sarıgül gerze nin arkasında senin bile kabul ettiğin dünya lideri recep tayip erdoğan var.rahat ol kendi başının çaresine bak.

falancı
falancı - 10 yıl Önce

egerzeli rumuzlu muhterem. senin o rte nin arkasında koskoca barzani var!!! barzani ile gurur duyan zihniyetsiniz işte siz. rte değil barzani dünya lideri. rte ancak barzani gibilerin, abd ve israilin piyonudur. siz rte yi peygamber ilan etmeye devam adin kolay gelsi

irem çetinlaya
irem çetinlaya - 10 yıl Önce

süper bir iletişim aracıııııııııııııı

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 10 yıl Önce

sayın gerze li sen gerze yi diyarbakır ın kazası sandın sanırım....
türkiye siyasi haritasına bir göz at birde haberlere

banner381
SIRADAKİ HABER