İşbirliği Protokolü İmzalandı

Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile Gerze Belediyesi arasında kurslar düzenlenmesine dair işbirliği protokolü imzalandı.

İşbirliği Protokolü İmzalandı

  19 Kasım 2013 Salı günü saat 13 00 de Gerze Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen törene Gerze Belediyesi Başkanı Osman Belovacıklı ve Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kadir Altunkaynak katıldı. Altunkaynak yaptığı konuşmada, “Bu protokolün amacı, çocuklarımızı, gençlerimizi, orta ve ileri yaşlardaki halkımızı bir meslek ve beceri sahibi yapmak, ailelerine ve topluma yararlı olmalarını sağlamak, bilgi, görgü ve kültürlerini arttırmak amacıyla sosyal kültürel alandaki faaliyetlerin daha etkin olabilmesi için ilçe genelinde çeşitli yaygın eğitim faaliyetlerinin düzenlenmesi konusunda Gerze Belediyesi ile Gerze Halk Eğitimi Merkezinin  işbirliğinde düzenlenecek kurslarla ilgili esas yükümlülükleri belirlemektir. Bu protokolün süresi 1 yıldır.” dedi.

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Kadir Altunkaynak protokolü imzaladıktan sonra Gerzelileri kurslara davet ettiler. Gerze Belediyesi ve Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Türk Sanat Müziği Hicaz Makamı Repertuarı kursu, fotoğrafçılık kursu, ud kursu ve keman kursu verilecektir.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2013, 15:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Barış
Barış - 10 yıl Önce

talan edilmeyen bi yangın evlerimiz vardı sağolsun osman bey onuda siz halletiniz ,umarım beton yıgınları arasında daha güzel bir hayat sürersiniz .

öğrenci
öğrenci - 10 yıl Önce

neden yan flüt kursu yok lütfen açılsın

Hüseyin
Hüseyin - 10 yıl Önce

barış bey talan edilmeden önce ağaçtan mıydı yangın evlerin ? :d

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 10 yıl Önce

sayın barış talan edilen yangın evlerinin listesini verinde bizde öğrenelim....bence sen yorum yazmak için önce bir içeriğini oku...dam üstünde saksağan vur beline kazmayı ....bu kadar
saygılarımla

banner381
SIRADAKİ HABER