Cankurtaranlar İş Başında.

Yaz sezonunun açılmasıyla tatilciler de yerini aldı.

Cankurtaranlar İş Başında.

Gerze’de yaz aylarında denize girenlerin sayısı her geçen gün artarak devam ederken deniz güvenliğini sağlamak için bu yıl ilk kez plajlara cankurtaran kuleleri konumlandırıldı. Boğulma vakalarına sebebiyet verilmemesi için Gerze Belediyesi’ne bağlı cankurtaran ekibi görevine başladı.

İlçemize yapılmakta olan Hurma Dibi Plajının çalışmaları devam ederken denize giren halkın rahatsız olması üzerine çalışmalar kısa bir süreliğine durduruldu fakat cankurtaran kulesi plajdaki yerini aldı. Diğer iki cankurtaran ise Liman İçi Mevkiindeki yapay plajların işletmesinde ve Cayva Altı sahilinde görevlerine başladı.

Liman İçi Mevkiindeki Marina Plajda Gümüş Cankurtaran Selami Yiğit, Hurma Dibi Mevkiinde Gümüş Cankurtaran Şahin Bal, Cayva Altı sahilinde ise Gümüş Cankurtaran Erkan Karagülle 10.00-19.00 saatleri arasında deniz güvenliğinden sorumlu olarak çalışıyor.

Gerze halkı ve tatilde Gerze’ye denize girmeye gelen misafirlere hizmet verecek olan cankurtaranlar, Gerze Belediyesi'ne bağlı olarak asgari ücrete tabi çalışacaklar.

Haber: Özge İnce








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2016, 11:53
YORUM EKLE
YORUMLAR
adil tütüncü
adil tütüncü - 8 yıl Önce

sayın editör orada mesayimi var 10 dan önce kimseyi sokmasınlar

banner381
SIRADAKİ HABER