Güreşlere Davet!

5.Geleneksel Gerze Yağlı Pehlivan Güreşleri için geri sayım başladı.

Güreşlere Davet!

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, 15 Temmuz 2016 Cuma akşamı ülkemizde yaşanan askeri kalkışma hareketi sonrasında Festival kapsamında sadece güreşlerin olacağı bilgisini vermişti.

Belovacıklı, 5 Ağustos 2016 Cuma günü saat: 13.00’de son on yıla damgasını vuran Mega Star Başpehlivan Recep Kara ve birçok pehlivanın kol bağlayacağı, festival alanında yapılacak olan şölene tüm halkımızı davet ediyor.

Mega Star Başpehlivan Recep Kara, 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde kazandığı altın kemeri 15 Temmuz askeri kalkışma girişiminde şehit olan vatandaşlara armağan ederek şunları söyledi;” 15 Temmuz'da darbeye karşı bu milletimiz vücudunu siper etmiştir. Millete karşı yapılan darbede vatanı için milleti için canını veren milletimize, polislerimize, askerlerimize, vatandaşlarımıza, bu er meydanının altın kemerini, Türkiye başpehlivanlığını onlara hediye ediyorum, ruhları şad olsun. İnşallah Allah bize bir daha böyle acılar göstermez. Birlikteliğimiz, beraberliğimiz devam ettiği müddetçe Allah'ın izniyle bizi kimse yıkamayacak."

 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 11:12
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER