Köşger’den Bayram Mesajı

Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger Ramazan bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Köşger’den Bayram Mesajı

 'Birlik ve beraberliğimizin pekişmesine, toplumsal barışın daha da güçlenmesine, küskünlerin barışmasına, sosyal dayanışmanın, sevgi, saygı ve hoşgörü anlayışının zirveye ulaşmasına yaptığı katkıları dolayısıyla, fert ve toplum hayatımızda özel bir yere sahip, müstesna günlerimizden olan Ramazan Bayramına huzur ve güven ortamı içerisinde ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu mübarek günler, toplumun yardım ve desteğine ihtiyaç duyan kesimine ilgi ve şefkat göstererek, dayanışma ruhunu milletçe yaşamak için iyi bir fırsattır. 

 Ramazan Bayramı tatili süresince, trafikte üzücü olaylar yaşanmaması için trafiğe çıkan tüm araç sürücülerinin  trafik kurallarına uymalarını önemle rica ediyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Mübarek Ramazan Bayramının Ülkemize, Milletimize ve tüm İslam alemine  huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, bu vesile ile kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşları mensuplarının, değerli basın mensuplarının ve Sinop’lu vatandaşlarımızın Ramazan  bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.
 
  Yavuz Selim KÖŞGER

    Sinop Valisi

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2013, 08:03
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER