Kubilay’dan Destek

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Halk Eğim Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı olarak Karlı TOBB Ortaokulu’nda açılan el sanatları kursuna yardım etti.

Kubilay’dan Destek

  19 Mart 2013 Salı günü saat 14.00 de Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Emniyet Müdür vekili Ayhan Şardağ, Gerze İlçe Mili Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Müftüsü Ömer Yay ve Gerze Halk Eğitim Müdürü Nazım Aksu Karlı TOBB Ortaokulunu ziyaret etti.

  Gerze Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne bağlı olarak Karlı TOBB ortaokulunda açılan el sanatları kursundaki kursiyerlere Gerze Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından temrinlik malzeme yardımı yapıldı. Kursa katılan kursiyerlerin talebi üzerine gerçekleştirilen malzeme yardımı sayesinde çeşitli el sanatları ürünleri üretilerek aile bütçesine katkı sağlanması hedeflenmektedir. Özellikle kumaş boyama, sofra bezi ve diğer ürünlerin üretilmesine bu malzemelerle başlanmış oldu. Halk eğitim kursuna katılan kursiyerler içerisinden 10 kursiyer bu imkândan faydalanmış oldular.








































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2013, 09:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 11 yıl Önce

gerze'de böyle faaliyetlerin olması çok güzel kurs hocasını yürekten kutlarız başarılarının devamını dileriz çalışmalarını yakından takip eden bir gerzeli olarak güzel işlere imza atacağını şahsım adına düşünüyorum.

Seda
Seda - 11 yıl Önce

kaymakam beyi yürekten kutlarız ayrıca kurs hocası funda hanımı da başarıların devamını dileriz gerze'de böyle çalışmaların olması gerçekten onur verici ayrıcı sofrabezi çalışmaları üzerinde durulursa neslimize aktarmış oluruz eminiz ki gerze kaymakamlığı buna ışık tutacaktır

Neşe
Neşe - 11 yıl Önce

kesinlikle sofrabezleri üzerinde durulup tanıtımına yer verilmeli yazın bunlardan almak isterim lütfen bu konu es geçilmesin kursu veren hocayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.istanbul

banner381
SIRADAKİ HABER