Yağlı Güreşlerde Geri Adım

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı 4.Geleneksel Yağlı Güreşlerin iptali ile ilgili açıklamada bulundu.

Yağlı Güreşlerde Geri Adım

  Belovacıklı, ”Güreş Ağası ile çıkan sorunlar yüzünden yapılmak istenen tarihte yapılamamış; bu durum Gerze Belediyesi tarafından üzüntüyle karşılanmıştır. Yapılan değerlendirmelerde halkımızın bu güreşler için büyük istek duyduğu tespit edilmiş, bunun üzerine Belediyemiz tarafından Eylül ayının ilk haftasında yağlı güreşleri tekrar etmek için gerekli çalışmaları yapmaya başlamıştır” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2014, 19:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Faruk ŞAHİN
Faruk ŞAHİN - 10 yıl Önce

beledi̇ye başkanimiz sayin belovacikli yanliştan dönerek eli̇t tabakanin deği̇l halkin talepleri̇ doğrultusunda bi̇r karar vermesi̇nden dolayi bi̇r gerzeli̇ olarak teşekürleri̇mi̇ sunar tebri̇k ederi̇m

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

sayın başkan, sosyal bilimlerde doğal seleksiyon denen bir olgu vardır. çokca hataların da olsa, büyük düşündüğün için sen belediye başkanı, başkaları dernek başkanı oluyor.şimdi sıra bayrak direğinde.

sayın editör, bayrak direği konusunda size de görev düşüyor bilginize. şanlı bayrağımıza saldırıların yapıldığı bu konjonktürde hiç mi haber değeri yoktu bu konunun.gka

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

sayın başkan, bak şimdi de antalya'da gerçekleşti alçakça bayrak indirme eylemi ve gereği yapıldı. artık sen de gereğini yap başkan, büyük düşün.gka

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

ne direk miş be kardeşim direkle yatıyorsun direkle kalkıyorsun tamam tamam direği dikecek başkan yakında.sen devam et göbeğini kaşımaya hangi kahveden yazıyorsun bilmiyorum.arada uynaıyorsun sanırım aynı şeyleri yazıp duruyorsun,artık bir sus yaa

yasin
yasin - 10 yıl Önce

gka. doğru söylüyor saygı, sevgi, onur,şan, egemenlik, zafer ve atalarımızın kanı o bayrakta yazılı yurdun her parçasında dalgalanmalı. neden gerzede dalgalanmasın?

uğur
uğur - 10 yıl Önce

o bayrak kahvelerde boş boş oturarak,ahkam keserek,dedikodu yaparak,iftira atarak dalgalanmaz.o bayrak çalışarak,gelişerek,yapıcı olarak,proje üreterek dalgalanır.din ve bayrak siyaseti ülkemizde çok yaygın olduğundan dolayı bir adım öteye gidemiyoruz.

Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 10 yıl Önce

birtek bayrağımıza küfür etmediğin kalmış. senin meşrebini herkes anlamış durumda da, senin gibi bir adam ile "gerze" kelimesinin bir araya gelmesi var ya, asıl midemizi bulandıran işte bu.

sayın başkan, bu tür bayrak sevmezlerin konuşmasına fırsat veriyorsun ya, vebal altında kalıyorsun unutma. gka

Cevap
Cevap - 10 yıl Önce

uğur bey ne zamandan beri türk bayrağı reklam yapılmaya başlandı veya reklam derken neyi kastetin anlamış değilim. türk bayrağının gönderde dalgalanması reklamsa vay haline bayrak için şehit düşen türk evladına. tabiki senin nezrinde bayrak reklamsa şehitik ve gazilik ünvanıda reklamdır. hatta senin bu tür yorumları bie yazman reklam.


banner381
SIRADAKİ HABER