Altay, “CHP’nin Kuryeliğini Yapıyorlar”

CHP Adaylarına destek için ilçemizde konuşan CHP İstanbul Milletvekili AK Partiyi topa tuttu.

1 Kasım 2015Millevkili Seçimleri için, Dikmen ilçesinden beraberinde, Sinop Milletvekili Adayları Barış Karadeniz, Tugay Dinçer, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, Erfelek Belediye Başkanı Muzaffer Şimşek, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara ile birlikte seçim otobüsü ile ilçemize gelirken, Hızarçayı mevkiinde partililer ve CHP’nin emektar bilge politikacısı ve ağabeyi, Eski CHP İlçe Başkanlarından Av. Kadir Olgunsoy’unda bulunduğu büyük bir konvoy eşliğinde karşılanan Altay ve beraberindekiler, yaptıkları şehir gezisinde Gerzeli esnafları ve halkı selamladılar.

 Engin Altay Atatürk Meydanındaki parti binası önünde, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Milletvekili Adayı Barış Karadeniz’in kısa konuşmalarının ardından halka hitaben yaptığı konuşmada,

 Ülke gündemindeki sorunları dile getirdikten sonra, CHP’nin 1 Kasım’daki projeleri hakkında bilgiler verirken, eleştirilerinden başta, Cumhurbaşkanı ve Başbakan olmak üzere tüm siyasiler nasiplerini aldılar. Altay “buraya partimizin seçim projelerini açıklamak için gelmiştim, ancak buna gerek kalmadı, bunlar, seçim bildirgemizdeki Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nun resminin yerine Davutoğlu ve Bahçelinin fotoğrafını koymuşlar ve işte bizim vaatlerimiz şeklinde halka sunuyorlar. “bunlar CHP’nin kuryeliğini yapıyorlar” dedi. Konuşmasına “PKK bir terör örgütüdür” diye devam eden CHP Grup Başkan Vekili Altay, Ankara’da olan 102 yurttaşımıza rahmet diledikten sonra, PKK ‘nın yurt içindeki cephanelikleri konusunda ise “Erdoğan kendi kendini ihbar etmiştir, meslek onurunu yitirmemiş Savcıları göreve davet ediyorum” dedi.

Konuşmasına hükümetin Suriye politikasındaki yanlışları da dile getiren Engin Altay, kurulamayan koalisyonun nedenlerini ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun ülke bütünlüğüne gösterdiği hassasiyeti dile getirdi ve “biz 12 yıldır mücadele ettiğimiz parti ile “Önce Türkiye” diyerek, devletin geleceği için koalisyon kurmaya hazırdık, ancak Sayın Başbakanın abisi buna izin vermedi” dedi.

Konuşmasının sonunda Gerze ve Gerzeli aşkını dile getiren Altay, “Allan beni sizlerin sevgisinden mahrum etmesin, Barış kardeşimiz görevine zaten devam edecek, ancak Tugay kardeşimizi de Meclise gönderirseniz bizleri çok mutlu edersiniz” dedi.

Altay, Boyabat, Ayancık ve Sinop’taki seçim gezilerine devam etmek üzere ilçemizden ayrıldı.






























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2015, 13:44

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Y:OZAN -  TEK MILLET,TEK BAYRAK,TEK VATANNNNN,TEK
Y:OZAN - TEK MILLET,TEK BAYRAK,TEK VATANNNNN,TEK - 9 yıl Önce

yazik hava yagmurlumu gecti;!!!!!

banner381
SIRADAKİ HABER