Altay Nerden Aday?

CHP Grup Başkanvekili Sinop Milletvekili Engin Altay, İstanbul’dan aday olacağını ilk kez Sinop Dernekleri Federasyonu’nun 6. Olağan Genel Kurulu’nda açıkladı.

Altay Nerden Aday?

  7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinin yaklaşmasıyla birlikte partilerin aday adayları da başvurularını yapmaya devam ediyor. CHP Grup Başkanvekili ve Sinop Milletvekili Engin Altay'ın uzun süreden beri Sinop'tan aday olup olmayacağı kamuoyunda tartışılırken Altay’dan açıklama geldi. CHP Grup Başkanvekili Sinop milletvekili Engin Altay, İstanbul'dan aday olacağını ilk kez Sinop Dernekleri Federasyonu'nun 6. Olağan Genel Kurulu'nda açıkladı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2015, 10:43

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Göbeğini Kaşıyan Adam!
Göbeğini Kaşıyan Adam! - 9 yıl Önce

kılıçdaroğlu partideki pis işlerin görülmesi görevini engin altay'a vermişti. bir aralar meclis başkanına tüzük fırlatıyordu, son zamanlarda da chp içindeki muhaliflerin ihraç işlerine bakıyordu. anlayacağınız bu çamurdan işlerin görülmesi karşılığında istanbul'dan milletvekilliğini garantilemiş oldu. en son "gerze'nin gelini" birgül ayman güleri ihraç etmişti. partide kendisine verilen görevini başarıyla icra etti ve mükafatını aldı. sinop için hayırlısı olsun diyelim.gka

banner381
SIRADAKİ HABER