ÇAĞLAR Gerze' de;

MHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Mustafa Meftun ÇAĞLAR adaylık süreci öncesi MHP Sinop İlçe teşkilatları ile tanışma ve kaynaşma ziyaretlerine devam ediyor.

ÇAĞLAR Gerze' de;

  ÇAĞLAR' ın bu günkü durağı Gerze oldu. 

  Gerze’de tanışma ve kaynaşma toplantısına kalabalık bir gurup ile katılan ÇAĞLAR' a MHP Boyabat İlçe Başkanı Erdal ERTEKİN, MHP Durağan İlçe Başkanı Hasan CİCİOĞLU, MHP Boyabat Eski İlçe Başkanlarından Boyabat Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir KÜÇÜKBAŞ, MHP Boyabat Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin AYYÜKSEL başta olmak üzere Boyabat ve Durağan İlçemiz İlçe yönetimlerinde öncesinde ve bu gününde görev almış çok sayıda arkadaşı eşlik ettiler.

  Teşkilat Ziyaretine geçmeden önce bir çay molası veren ÇAĞLAR ve yanında yer alan arkadaşları hoş bir sürpriz olarak  Bir diğer MHP Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Emin KURU İle mola sırasında karşılaşarak gündemi değerlendirdiler. Karşılıklı başarı dileklerinin ardından ÇAĞLAR MHP Gerze İlçe teşkilatı ile buluştu.

Oldukça samimi bir ortam içerisinde devam eden toplantının başlangıcında  bir açıklama yapan ÇAĞLAR "Öncelikle daha acısı tap taze iken bizleri kırmayarak bu toplantıya iştirak eden İlçe Başkanımız Sayın Mustafa ÇELEBİYE şükranlarımı arz ediyorum ve kendisine tekraren baş sağlığı diliyorum diyerek kaybettiğimiz Oktay ÇELEBİ kardeşimize Rahmet dileklerini ilettiler". ÇAĞLAR toplantı sırasında "Bu seçimlerin Sinop İlinde favori partisinin MHP olduğunu, MHP kadrolarının azim ve kararlılığı ile bu seçimde kesinlikle bir milletvekili çıkartacaklarını bunu da gezileri esnasında yaptıkları gözlemler ile teyit ettiklerini söyledi. Ayrıca rakamlar ile de Sinop MHP gerçeğini dava arkadaşlarına aktaran ÇAĞLAR, 2011 seçimlerinde 10.000 civarında olan MHP oylarının 3 yıl gibi kısa bir sürede yüzde 250 artarak yani 2,5 kat artarak 2014 mahalli seçimlerinde 25.000 le re çıktığını bu ivmenin devamı halinde bu seçimlerden Sinop ilinde 1. parti çıkmalarının hiçte sürpriz olmayacağını ancak bunun bir tek şartının birlik ve beraberliğin muhafazası ve hedefe kilitlenerek asla yılmadan, yorulmadan ve usanmadan çalışarak olacağını bu iradenin de MHP teşkilatların da fazlası ile var olduğunu" gördüklerini söyledi.
 











Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2015, 20:36

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER