Saadet Partisi Gerze’ye çıkarma yaptı.

Saadet Partisi Karadeniz Bölge sorumlusu, Saadet Partisi İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli, “AK Parti Anavatan Partisi gibi dağılma noktasına gelmiştir.” dedi.

  14 Eylül 2014 Pazar günü İl Divan toplantısı ve bir düzine açılışlara katılmak üzere Sinop’a gelen Saadet Partisi Karadeniz Bölge sorumlusu ve Saadet Partisi İdare Kurulu Üyesi Dursun Ali Düzenli bir gün önce 13 Eylül 2014 Cumartesi günü Gerze Saadet Partisi ilçe başkanlığını ziyaret etti. “ AK Parti’ye oy veren kardeşlerimiz baba ocağına dönme zamanı geldi artık” diyen Düzenli, “AK Parti Anavatan partisi gibi dağılma noktasına geldi. 1995 yılından bu güne kadar 19 yıl sabrettik. 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde sıra bize geldi. Kapımız herkese açık süratle milli görüşe gelin. Önümüz günlerde bu teşkilatlar taşacak bu binalar bize yetmeyecek. Davanıza sahip çıkın erken seçim olmazsa 4,5 yıl sonra yerel seçimlerde Gerze Belediyesini CHP ‘n den biz alacağız, milli görüş alacak. 2015 Genel seçimlerinde Sinop’un iki milletvekili de saadet Partisi’nin olacak.” dedi.

Haberin Videosu:

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 16:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

çok güzel konuşuyorsunuz rahmetli erbakan hayatta olsa oyum ona.ancak sizin gerzedeki temsilcileriniz ne yapmış ki ofisinize gittik arkadaşla bi bardak çay bile ikram edemediler

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

akp ılımlı islamcı anca yüzde 50 alıyor.katı islamcıların şansı yok.topluma göre şekil alın,değerlerden taviz vermeyin ama ne bilim yapın işte bişiler:)))

banner381
SIRADAKİ HABER