Saatci Adaylığını Açıkladı

Velaattin Saatci Atatürk Mahallesinden muhtar adaylığını açıkladı.

Saatci Adaylığını Açıkladı

Saatci, yaşadığı mahallenin güzel olmasını istediklerine dikkati çekerek, "İnsanların mutlu olmasını istiyorum. Kişilik olarak, başkalarının sorununu kendi sorunum gibi gören birisiyim. Muhtarlık olarak, hep birlikte demokratik bir anlayışla sorunlarımıza çözüm üretebilmek için açık düzenli aralıklarla MAHALLE MECLİSİ toplantıları düzenleyeceğiz. Şeffaf bir yönetim anlayışını kural haline getireceğiz. İnşallah dostluk ve kardeşlik içinde çok güzel bir seçim olur. Adaylığım hem bana, hem aileme, hem de Mahallemize hayırlı mübarek olsun inşallah." dedi.

Velaatin Saatci’nin seçim konuşması şu şekilde;

Saatci, “Mahallemizin güzel insanları: sizler hizmetlerin en güzeline layıksınız. Biliyorum ki siz dürüst, şeffaf, sözüne sadık vaatlerini yerine getiren, yerine getirmeyeceği şeyleri vaad etmeyen, vatandaşların hakkını yemeyen, yedirmeyen daima haktan ve halkından yana tavır koyan her zaman ve her ortamda kendisinden hesap sorulmasını isteyebilecek kadar alnı açık cesur geçmişi temiz kişilikli yetenekli girişimci işinin ehli bir muhtar istiyorsunuz. Bütün bunları bilen ve kabul eden bir kişi olarak göreve talibim. Seçtiğiniz taktirde bende muhtarınız olarak sizlere layık olmaya çalışacağım siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele gönül gönüle vererek çalışmamız gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz. İnsanların yüzlerinin, gözlerinin rengi farklı olsa da gözyaşlarının rengi hep aynıdır. Gözyaşları ile yoğrulan dünyada gözyaşı olmayan mutlu huzur dolu ve aydınlık yarınlar İçin El Ele Gönül Gönüle Atatürk Mahallesi için güzel günler diliyorum hepinizin desteğini bekliyorum.

Sevgi ve Saygılarımla.”

Velaattin Saatci Kim?

1966 Gerze doğumlu, evli olup iki çocuk babası olan Tekel emeklisi Merhum Ali Kuzu Saatci'nin oğlu Velaattin Saatci Gerze Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünden mezun olduktan sonra iş hayatına başlayarak Sinop Cam Sanayinde 10 yıl cam ustası kalfası olarak çalıştı. Fabrikanın 1992 yılında kapanmasının ardından Gerze Liman Şantiyesinde 1 yıl çalıştıktan sonra 1995 yılında Konya Cam Sanayisinde cam ustası olarak işe başladı. 2013 yılında emekli olduktan sonra gurbeti bırakarak özlemini çektiği baba topraklarına geri döndü.

Gerze’de Su Sporları ve Yelken Kulübü ile Sinop Yazarlar Şairler ve Sanatçılar Dernekleri üyesi olarak hizmet vermesinin yanı sıra Saatci Sinop 1. Amatör lig ve Bölgesel Amatör liglerin spor muhabirliğini yapmakta.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 16:36

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER