Tutuklamalar Devam Ediyor

Sinop’ta Fethullah Terör Örgütü (FETÖ) üyelerine yönelik gözaltı ve tutuklamalar devam ediyor.

Tutuklamalar Devam Ediyor

Sinop Valisi Kemal Cirit, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada dün itibarıyla örgüt üyesi olmak suçlamasıyla Hakim karşısına çıkartılan ve ilk ifadelerine müteakip tutuklananların sayısının 82 kişi olduğunu belirtti. Bu 82 kişinin Sinop E tipi cezaevine konulduğunu belirten Vali Ciritşuan itibarıyla da 40 kişi gözaltında olup sorgulamaları sürmektedir.” dedi.

RUHSATSIZ SİLAHLAR ELE GEÇİRİLDİ

Sinop  Valisi Kemal Cirit, Boyabat ilçesinin Dodurga yaylasında jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonda ise  FETÖ yapılanmasına ait çok sayıda önemli mühimmatların ele geçirildiğini belirtti.

Bunların arasında Cep telefonlarının ve Himmet adı altında toplanan Haraç paralarına ait belgelerin olduğunu da açıklayan vali Cirit “ Ayrıca yine çok sayıda örgüte ait ruhsatsız silahlar ele geçirilmiştir “diyerekten operasyonların aralıksız sürdürüldüğünü ve yayla da yapılan operasyon neticesinde 2 örgüt elamanının yakalanarak gözaltına alındığını belirtti.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2016, 16:58

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ
GERZELİ - 8 yıl Önce

neden isim vermiyorsunuz kimler vatan haini bizde bilelim

cemal.
cemal. - 8 yıl Önce

dis ajanlar hem türkiyden bulduklari salaklarla hemde türk milletinin parasiyla burayi suriyeye cevremediler, ümmet ve millet alehinde yazilari ve olayi görmemezlikden gelmeleri manidardir. biz tarih yaziyoruz diyoruz, onlar bunu görmek istemiyorlar. bes-on sene sonra bu yasadigimizi inkar ederler,anen 1915 olaylari gibi saptirilar. bu belgeler batida vesikali hale getirilmeli, aksi halde 50 yil sonraki nesil sikinti ceker.

banner381
SIRADAKİ HABER