12 Dönem Mezunları Uğurlandı.

İlçemiz Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesi 12. dönem mezunları törenle uğurlandı.

12 Dönem Mezunları Uğurlandı.

  Dönem mezunları için okul konferans salonunda gerçekleştirilen törene Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Adalet ve Kalkınma Partisi Gerze İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu ve mezun olan öğrencilerin velileri katıldı.

  Ulu önder Atatürk,  şehitlerimiz ve şehit olan öğretmenlerin manevi huzurunda yapılan bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Okul Müdürü Murat Balcıoğlu’ nun açış konuşmasından sonra, tören programının uygulanmasına başlandı.

İlk olarak 2011-2012 eğitim öğretim yılında dereceye giren mezunlara plaketlerinin verilmesine geçildi.

Okul 1.si Eda Coşkun’ a plaketi Kaymakam Metin Kubilay,

Okul 2.si Burcu Öztürk’ e plaketi Belediye Başkanı Osman Belovacıklı,

Okul 3.sü Özlem Öztürk’ plaketi Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç tarafından takdim edildi.

Geleneksel bayrak ve flama devir tesliminde 12.dönem okul 1.si Eda Coşkun Türk Bayrağı ve okul flamasını 11. sınıf öğrencisi Merve Saatçi’ ye teslim etti.

  Okul 1.si Eda Coşkun’ un mezuniyet kütüğüne isminin yazılı olduğu levhayı çakmasını müteakip aynı öğrenci konuşmasını yaptı. Mezun olan öğrencilere onur belgelerinin verilmesi ile devam eden tören, okul 1.Eda Coşkun ve Kaymakam Metin Kubilay’ ın birlikte mezuniyet pastasını kesmeleri ile sürdü.

  Son derece coşkulu geçen kep atma töreninden sonra, mezuniyet töreni katılanlara pasta ve pilav ikramı yapılması ile son buldu.



































 


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2012, 08:43
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER