Bizde geziyoruz.

Turizm Haftası nedeniyle 17.04.2012 tarihinde Gerze Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, Sinop İl’inin tarihi ve turistik yerlerini yakından görmek ve tanımak amacıyla, Sinop İl’ini gönüllerince gezdiler.

Bizde geziyoruz.

  Sınıfın annesi olan İsmihan Işıdı; bu sene başında sınıfımıza görevlendirilen Semih Kulak’ ın katılımı ile birlikte sınıfımızın bir de abisi olduğunu söyledi. Gezimiz, okulumuz Fen ve Teknoloji Öğretmeni Alev Kale Akın’ ın da iştiraki ile daha da renklendi.

  Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, ilk olarak, eşsiz manzara ve doğal güzelliklerine sahip olan Akliman’ da kahvaltı yaptılar ve gönüllerince eğlendiler, daha sonra tarihi Sinop Cezaevi’ni de gezen öğrenciler, ardından Seyit Bilal Türbesi’ ne giderek dua ettiler. Bedensel engelli öğrencimiz Sefer Ersoy’ un kolu ve bacağının düzelmesi için ettiği dua herkesi duygulandırdı. Barış Manço Parkı’nda gönüllerince koşup oynayan öğrenciler, yorgunluklarını dondurma yiyerek attılar. Etnografya Müzesi’ni de gezen öğrencilerimiz Sinop Kalesi’ ne de çıkarak Sinop’ u ve Karadeniz’ i kuşbakışı seyrettiler. Dönmeden önce eski okul müdürleri olan İbrahim Arslan’ ı da ziyaret ettikten sonra, son derece güzel anılarla Gerze’ ye geldiler.




















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2012, 08:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Azmin Gayreti
Azmin Gayreti - 12 yıl Önce

gerçekten bu sınıfa gönül veren ve isteyerek çalışan ismihan öğretmenin bu gezileri ilk değil. imkanları el verdiğince öğrencilerini her yere götürmeye çalışıyor. bu güzel etkinliklerin devam etmesini dileriz.

salihin kardeşi
salihin kardeşi - 10 yıl Önce

çok geziyorsunuz :d

banner381
SIRADAKİ HABER