Eğlenirken Öğreneceğiz!

Gerze Halk Eğitimi Merkezi’ nden Bir İlk!

Eğlenirken Öğreneceğiz!

 Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nazım Aksu, 20-24 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan yılsonu sergisinin önceki yıllardan farklı olacağının müjdesini verdi.

Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nazım Aksu, “Bu sene gerçekleştirmeyi planladığımız etkinliklerden birisi de “Öğrenme Şenlikleri” dir. Bu şenlikler ile öğrenmenin yararlarının topluma anlatılmasının yanı sıra kişilerin yaparak/yaşayarak öğrenebilecekleri faaliyetlere katılımlarının sağlanması suretiyle; öğrenmenin ne kadar ilgi çekici ve eğlenceli olduğunun gösterilmesi, öğrenmenin hayat boyu devam eden bir süreç olduğu konusunda kamuoyunda farkındalık yaratacak faaliyetlerden oluşturulması planlanmaktadır.

Şenlik kapsamında, Orta Aile Çay Bahçesi Karşısında trikotaj, el sanatları, nakış, giyim faaliyetleri, müzik,  on parmak yazma, judo, güreş, jimnastik gösterilerinin yanı sıra aile eğitimi ve açık öğretim faaliyetleri gibi halkın ilgisini çekebilecek konularda kısa kurslar ve atölye çalışmaları yapılacaktır.” dedi.

Haber: Özge İnce

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2016, 13:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ
GERZELİ - 8 yıl Önce

hoooo hayırlı işler hocaaaa....:)))

banner381
SIRADAKİ HABER