Elleriniz hayat kurtarsın!

Gerze Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine sadece dersleri değil hayatı öğretiyor.

Elleriniz hayat kurtarsın!

 Gerze Meslek Yüksek Okulu yaptığı yeni bir düzenlemeyle eğitimin sadece ders ve kitaplarla olamayacağını gösteriyor.

Bilinçli bir gençlik yetiştirerek toplumun geleceğinin daha iyi olmasına yönelik bu çalışmaların ilk aşaması olarak öğrencilere pratik ağırlıklı ilk yardım eğitimi verilmeye başlandı.

Gerze Aile Sağlığı Merkezinden davet ettikleri Dr. Mehmet İnan’ın katılımıyla gerçekleşen eğitimin ana teması ‘elleriniz hayat kurtarsın’ oldu. Dr. İnan, katılımcılara ilk yardım uygulamaları hakkında görsel ve pratik ağırlıklı seminer verdi.

Okul Müdürü Bülent Eskici yaptığı açıklamada; “Öğretim Görevlimiz Gül Kavazak’ın girişimiyle başlattığımız bu uygulama, sağlıklı bir toplum oluşturma adına attığımız adımlardan sadece biri olacak. Belirli bir program çerçevesinde yaptığımız bu uygulamalar genişleyerek devam edecek.” dedi.












Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih ergün
fatih ergün - 13 yıl Önce

Sevgili doktorum sende eğim gönüllüsü olduğunu ,zamanını ve emeğini gerze meslek yüksek okuluna harcadığına sevinerek şahitlik etmiş bulunuyorum,okulumuzun senin gibi emeğini harcıyanlara ihtiyacımız var.Emeğine ve bilgine sağlık.GERZE İLÇESİ FAKÜLTE ve MESLEK YÜKSEK OKULU YAR.DAY.DERNEK BAŞKANI FATİH ERGÜN

Ahmet AKIN
Ahmet AKIN - 13 yıl Önce

Bizler yapı itibarıyla tenkit etmeyi,hatalı işlerden ve istismar edilecek konulardan nemalanmayı severiz.Hiç taşın altına ben de elimi koyayım demeyiz.Toplumun kalitesi kişilerin kalitesiyle doğru orantılıdır.Kaliteli kişiler yetiştirme adına yapılan bu çalışmada Meslek Yüksekokulu idareci ve akademisyenlerini,özellikle Dr.Mehmet İNAN beyi tebrik ediyorum.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.Selamlar Saygılar.
Ahmet AKIN
R.Ü.Meslek Yüksekokulu
Öğretim Görevlisi
RİZE

banner381
SIRADAKİ HABER