Yaşlılık çağrılmadan gelen misafirimizdir.

CHP Gerze İlçe Teşkilatı Yaşlıları evinde ziyaret ediyor.

Yaşlılık çağrılmadan gelen misafirimizdir.
 CHP Gerze İlçe Teşkilatı, ülkemizde her yıl 18–24 Mart tarihleri arası kutlanan "YAŞLILARA SAYGI HAFTASI" dolayısıyla İlçemizdeki yaşlıları evlerinde tek tek ziyaret ediyor.

Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu söyleyen CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir. Bu aynı zamanda bir minnet borcudur.” diyor.

Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerektiğinden bahseden İlknur Kara, devleti halka hizmet etme aracı olarak görecek olan iktidarımızda, bir sınıf ve kesimin değil, bütün vatandaşlarımızın refah ve mutluluğunu sağlayacak sosyal politikalar yürüteceklerini, bu bağlamda yoksullar, bakıma muhtaç yaşlılar, kimsesiz çocuklar ve işsizler için özel programlar hayata geçireceklerini söylüyor.

İlknur Kara sözüne şöyle devam ediyor; “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken, tüm gücüyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güvenle bakmağa hakkı yoktur.’ sözünden hareketle kimseye terkedilmiş ve kimsesizlik duygusu yaşatmamayı hedefliyoruz.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerzeli
Gerzeli - 13 yıl Önce

Siz önc e kendinize saygı gösterin. Kapı kapı dolaşıp oy toplayabilir miyiz diyeceğinize partiyi dedikodu yuvasına çevireceğinize, Çarşamba günlerini kabul günlerine çevireceğinize yaşlıların sorunlarıyla ilgilenin. Kaç tane yaşlının tansiyonunu ölçtünüz, sağlık sorunlarını sordunuz mu?Tiyatro veya benzeri etkinliklerde en ön sıralarda yer alacağınıza, önceliği başkalarına verin. İşiniz gücünüz şov yapmak. Başkana da oy kaybettiriyorsunuz. Biraz kendiniz i gözden geçirin. Özellikle kendini çok bilmiş sanan cahiller.

sinem
sinem - 13 yıl Önce

sn ilçe başkanı geleceğine yatırım yapıyor.Belediye başkanlığına aday olursa kimse şaşmasın.

tarık
tarık - 13 yıl Önce

önce insan anasına babasına bakacak kaynanasına kayınpederine bakacak onların hayır duasını alacak
cenabı allah kimseyi kimseye muhtac etmesin edipte reklam olmasın
amin

cc
cc - 13 yıl Önce

yakışır sana ablam hadi bakalım inşallah bld. başkanıda yapacağız seni hayırlısıyla

eski dyp liler
eski dyp liler - 13 yıl Önce

zaten bunlar chp degil ki eski dyp liler emine ablalarini baskan yapamadilar belki kendilerii olurlarr:)))

çakmak ali
çakmak ali - 13 yıl Önce

evet ilknur haanım çok inatcıdır hedefine kesinlikle ulaşır recai beyin seçiminden tanıyorum
hayırlısı
allah yolunu açık etsin
bizden tam destek herşey sırayla

safiye berberoğlu
safiye berberoğlu - 13 yıl Önce

yürü ablam kim tutar seni İstanbul'dan erguvan kokulu selamlar tüm Gerzeli aydın kadınlara tam sana yakışanı yapıyorsun gönlüm seninle

banner381
SIRADAKİ HABER