Gerze’de İlk Kez Yapılacak

“Değişim Benimle Başlar” Cinsel Şiddet Temel Farkındalık Eğitimi verilecek.

Gerze’de İlk Kez Yapılacak

Gerze Kadın Platformu 2008’li yıllardan bu yana değişen bileşenleriyle faaliyetlerine devam ediyor. Gerze Halkevi, Eğitim-Sen, Eğitim-İş,Atatürkçü Düşünce Derneği, Yeşil Gerze Dağcılık Doğa ve Gençlik Spor Kulübü, Gerze Kültür ve Turizm Derneği, Aktivistler, Sosyologlar, Öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, çeşitli meslek elemanları ve gönüllü avukatların desteklediği platform, kadın haklarının savunucusu olmak için mücadele ediyor.

25 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 13.00’te Belediye dükkânları önünde Gerze Kadın Platformu tarafından yapılacak basın açıklamasının ardından aynı gün saat 14.00’te Say Çay Bahçesinde "Şiddet Farkındalığı" konulu panel gerçekleşecek.

26 Kasım 2017 Pazar günü “Değişim Benimle Başlar” Projesi kapsamında Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği Psikologları Nurgül Öztürk ve Merve Karabulut tarafından 25 kişiye  farkındalık eğitim verilecek. Eğitime katılanlar  şiddet türleri ile nasıl mücadele edileceğine dair eğitim alacak. Cinsel istismar konusunda bilgi ve farkındalığı artan katılımcılar, kendi eğitim alanlarında istismarı önleyici çalışmalar yapmayı planlıyor.

Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği’nin çalışmaları için;

//cinselsiddetlemucadele.org/

//www.pictame.com/user/cinselsiddetlemucadeledernegi/3650386686

https://www.facebook.com/cinselsiddetlemucadele/

Haber: Özge İnce

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2017, 14:41
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER