İlköğretim Haftasını Kutladılar.

İlköğretim haftasını okullarında düzenledikleri programla kutladılar.

İlköğretim Haftasını Kutladılar.

Haşim ve Zehra Tarı Ortaokulunda 21 Eylül 2016 Çarşamba günü saat 10.00’da İlköğretim haftası kutlama programı yapıldı.

Törene Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkan Vekili Arif Gürses, Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve ardından söylenen İstiklal Marşı ilen başlayan tören okulun öğrencilerinden Cansu Kütük’ün açılış konuşması ile devam etti. Ardından Gerze İlçe Milli Eğitim Müdürü kürsüye çıkarak ülkemizin 15 Temmuz 2016 tarihinde askeri kalkışma ile karşı karşıya kalmasına da değinerek ilköğretim haftası ile ilgili konuşmasını gerçekleştirdi.

Tören, halkoyunları ekibinin birbirinden eğlenceli gösterisinin sunulması, öğrencilerden Fadime İpek’in Okulumuz adlı şiiri okuması, öğrencilerden Belinay Akgül’ün Kanatlarım Var Ruhumda isimli şarkıyı seslendirmesi, öğrencilerden Tuana Demirel’in Kırmızı Gül Demet Demet isimli şarkıyı seslendirmesi, öğrencilerin günün önemine dair duygu fırtınası etkinliği, öğrencilerden Fatmanur Pepenoğlu’nun Mavi Boncuk isimli şarkıyı seslendirmesi ve ortaokula yeni başlayan öğrencilere sekizinci sınıflar tarafından verilen çiçeklerin sunumu ve öğretmenler odasında dağıtılan ikramlıklar ile sona erdi.

Haber: Özge İnce

 





















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2016, 11:40
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER