KTÜ Öğrencileri Belören de

Sosyal Etkinlikler projesi kapsamında Karadeniz Teknik Üniversitesi öğrencileri Belören İlk ve Ortaokulunu ziyaret ettiler.

KTÜ Öğrencileri Belören de

  Çocuk Gelişimi Hedefli Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında toplumsal duyarlılığın verdiği sorumlulukla hareket eden tamamen gönüllü üniversite öğrencilerinden oluşan "MERAKLI BAYKUŞ" gurubu Gerze Belören İlkokulu ve Ortaokulunda etkinliklerle dolu bir hafta geçirdi. Proje kapsamında bir hafta süresince, Belören İlkokulu ve Ortaokulunun fiziksel imkanları iyileştirilmeye, atölye çalışmalarıyla çocuklarda çevre bilinci oluşturulmaya, bilim ve sanat sevgisi aşılanmaya, sosyal konularda farklı bir bakış açısı sağlanmaya çalışıldı. Öğrencilerle beraber yaş gruplarına uygun deneyler yapıldı, kitaplar okundu, el becerisi çalışmaları yapıldı, meslek tanıtımı yapıldı, getirilen kaynak kitaplar ile kütüphane zenginleştirildi, öğrencilere kaynak kitaplar dağıtıldı, diş fırçası ve macunu dağıtıldı.

  Tam gün öğrencilerle (dinlenceler de dahil olmak üzere) sadece okul içi değil, sosyal yaşamları hakkında da sohbet edilip bilgiler verildi, arkadaşlıklar kuruldu.

  Belören Okul Müdürü Bayram Demirci, “Proje kapsamında okulumuzu seçtikleri için, yaptıkları etkinlikler ve yardımlar için; KARADENZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ öğrencileri:

Berrak Beyoğlu (Tıp Fakültesi), Ayşe Nur Mangan (Tıp Fakültesi), Cansu Kızıltaş (Tıp Fakültesi),  ,Veysel Oruç (Ekonometri), Mehmet Tacoğlu (Ekonometri), Fatma Uğur (PDR), Ahmet Güneş (İktisat) ve Merve Karakaya 'ya (Zihinsel Engelliler Öğretmenliği) teşekkür ediyor cesaretlerinden ve çabalarından dolayı takdirlerimizi sunuyoruz.” dedi.




























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2014, 14:45
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER