Balıkçılar yine çaresiz.

Amaca hizmet etmediği yönünde sürekli eleştirilen Gerze Limanı’nda esen şiddetli Poyraz rüzgarı Say düğün salonu mevkiinde seti parçalayarak bir kayık batırdı.

Balıkçılar yine çaresiz.
. 1992 yılında yapımına başlanan ve uzun süren inşaatından sonra balıkçıların kullanımına açılan Gerze Balıkçı Barınağı’nda akşam saatlerinde başlayarak sabaha karşı şiddetini artıran Poyraz rüzgarı Say düğün salonu mevkiindeki yaklaşık 20 metre uzunluğundaki seti parçaladığı ve etkisini devam ettiren rüzgâr şu ana kadar bir kayık batırdığı ve diğer kayıklarında batma tehlikesi ile karşı karşıya olduğu görüldü.

 Liman mevkiinde meydana gelen hasarları görüntülerken kayıklarının başına koşuşturan balıkçılar, inşaat aşamasından bugüne kadar çeşitli eleştirilere maruz kalan balıkçı barınağında her rüzgar esmesinde batan tekne ve liman çevresine verdiği zararları haberlerinin duyulmasına yetkililerin duyarsız kaldığını artık kalıcı bir çare bulunmasını istediler.
















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2012, 19:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
hakkı gerzeli
hakkı gerzeli - 12 yıl Önce

nerede kaldı verilen sözler balıkcı kardşlerimize büyük geçmiş olsun meclise verilen önerge nerede devlet büyüklerimiz işte görün gerzeli balıkçıların zorluklarını halkımıza sesleniyorum görün balıkçınızın halini galiba verilen sözler denize.

habil altunel
habil altunel - 12 yıl Önce

ben bir balıkçı olarak geçimimi denizden sağlamaktayım ama görün şu çaresizliğimizi lodos limanı yine yaptı yapacağını seçim zamanları bizleri hatırlayanlar şimdi neredesiniz gelin görün halimizi yoksa bir kaç kişi ölüncemi geleceksiniz o zaman seçimlerdede gelmeyin ,

gerçek gerzeli
gerçek gerzeli - 12 yıl Önce

bunun böyle olacagı belliydi liman yapılırken balıkcılar nerdeydi...

uzaktaki gerzeli
uzaktaki gerzeli - 12 yıl Önce

sen kim olursan ol balıkçıda olsan muhtarda olsan sana liman yapılırken sormazlar bunu blıkçılara maal etme zaten liman pilanına göre yapılsaydı köşk limanı pilana göre 120 metre daha uzaması gerekirdi bunu aklına sok burada ne balıkçıya nede bana sorarlar çünkü bunlar zurnanın son deliği anladınmı şidi gerçek gerzeli,

kalaycı 2
kalaycı 2 - 12 yıl Önce

yetkililer neredesiniz gelin görün halimizi ne zaman göreceksiniz sakın ha seçimlerde görmeyin şimdi görün gelinde zahmet olmasa.

şükrü balıkçı
şükrü balıkçı - 12 yıl Önce

ben bir balıkçı olarak defalarca araştırmama rağmen bir muatap bulamadım zaten yine bulacağım kanısında değilim ama yinede yazıyorum ve yazmaya devam edeceğim biz balıkçılar bir tek seçimlerde hatırlanıyoruz nedense yetkililer nerede kendini ilçe başkanı zannedenler gelin görün halimizi daha kaç kayık bataçak bunlar yetmedimi yetmediyse boş verin yettiği zaman çığlıklarımızı duyarsınız ama iş işten geçmiş olur sakin olaki seçimlrde karşımıza çıkmayın .

Erdal
Erdal - 12 yıl Önce

baskan projeyi mrojeyi bosver de bizim dertlerimize care bul...

AMATÖR
AMATÖR - 12 yıl Önce

gazeteciye poz vermeyi birakin liman yapildiği bu güne kadar bir defa olsun hangi siyasi parti başkanligina gidip konu hakkinda yardim istetiniz arkasinda saf tuttuğunuz başkaniniz niçin önünüze düşmüyor liman projesini devlet yaptiği içinmi bir sorun bakalim


banner381
SIRADAKİ HABER