Desteğe devam.

Onur Giyim’e destek ziyaretlerine Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı da katıldı.

Desteğe devam.

   Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı da bugün onur giyimdeydi. Başkan Belovacıklı’yı, Onur Giyim’in ortaklarından Hüseyin Güleryüz karşıladı. Güleryüz ile beraber işletmeyi gezen Belediye Başkanı, İlçemize iş, halkımıza aş imkânı sağladıklarından dolayı işverenlere teşekkür etti ve Belediye olarak, yapılacak işlerin arkasında olduklarını söyledi.  

 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
TARIK KULAK
TARIK KULAK - 13 yıl Önce

GÜN GEÇTİKÇE HIZLA BÜYÜMEYE DEVAM EDEN,GERZEMİZDE ONLARCA KİŞİYE EKMEK KAPISI OLAN VE BU FABRİKANIN SAHİBİ HÜSEYİN GÜLERYÜZ ABİME VE ÇALIŞAN DEĞERLİ PERSONELLERİNE BAŞARILAR VE BOL KAZANÇLAR DİLERİM...ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..SAYGILAR....

kutlama
kutlama - 13 yıl Önce

kendi halkina iş, aş verenleri kutlamak gerekir. hayırlı olsun ....işlerinizde başarilar...

.................HÜSEYİN BODUR....................
.................HÜSEYİN BODUR.................... - 13 yıl Önce

DİKMEN eski belediye başkanı kardeşim hüseyin beye ve GERZE lilere hayırlı olsun diyorum.Desteklerinden dolayı sayın GERZE bekld. başkanı kardeşim Osman beyed e en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum İşte demokrasi bu, anlaşma, saygı, sevgi ve iyi niyetli davranışlardır bunlar GERZE ve GERZE linin bu tür hasletlere i,htiyacı vardır ve olmuş her ikisinden de ALLAH razı olsun ALLAH her ikisininde yardımcısı olsun,GERZE lilewre hayırlı ,uğurlu olsun ,GERZXE ye geldiğimde hüseyin başakanım çayını i,çmeyede iş yerini,ze geleçeğim selam, saygı, sevgi ve muhabbetlerimle..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kölü
kölü - 13 yıl Önce

birlikten güç doğar. gerzenin gelişimi için ayrılıkları bir kenara bırakıp beraber hareket etmenin zamanı geçiiyor. böyle görmek isteriz.

Gerzenın ıscısı
Gerzenın ıscısı - 13 yıl Önce

Acılalı 3ay oldu ssk yok.Bu is yerınde

tgsi 57
tgsi 57 - 13 yıl Önce

ssk yok az maaş agır iş çok çalış denetimciler gelince yarısını sakla ssklıları gösteriyorlar. eli mahkum çalışanlar gitse olmaz kalsa olmaz vur babam vur ye ye babam ye. 1 sene sonra görücez ver o zaman makinacıya 800, 900 ,1000 ver çıraklara 500 700 doğru olan bu.. eger gerçekten gerze içinse insanlar gurbete gitmesin içinse senin sunduğun imkanlarda kendimizde yapar biçer dikeriz 1000 kişi çalıştırır milyonca iş yaparım .. elbet herkes uyanır gün ola devran döne... koly gelsin,

banner381
SIRADAKİ HABER