Gerze’nin izcileri iz peşinde

Gazi İlköğretim Okulu İzcilik Bölümü yaptıkları etkinliklerle sadece tabelada durmadıklarını gösterdiler.

Gerze’nin izcileri iz peşinde

22 Ocak Cumartesi günü Gazi İlköğretim Okulunun izcilik bölümü izleyicilere dudak ısırtacak deyiminde bir etkinlik yaşattı. Gidenlerin çok eğlenceli saatler yaşadığı, gitmeyenlerin bin pişman olacağı etkinliğe istiklal marşı ve saygı duruşuyla başlandı. Okul Müdürü Yılmaz Ergün’ün katılımcılara teşekkür etmesini içeren kısa bir konuşmasıyla başlayan etkinlik, Sinop İl İzci Başkanı Mehmet Düz’ün yaptığı konuşmayla devam etti. Mehmet Düz, yaptığı konuşmada; “İzcilik iz sürmeyle başlar. İzcilik demek doğaya tamamen kamufle olmak, ona zarar vermeden onun içinde yaşamak demektir. İzcilerimiz doğayla iç içe yaşarken kötü alışkanlıklardan uzaklaşmakla kalmayıp, geleceklerinin güzel ortamlarını da oluşturuyorlar.” dedi.



Daha sonra izcilerin muhteşem gösterileri başladı. Önce ‘kırmızı başlıklı kız’ adlı oyun sergilendi. Daha sonra televizyonlarda yayınlanan yemek programlarına eleştirilsel yaklaşım sunan gençler izleyenleri kahkahaya boğdu.

Etkinliğin bitmesiyle birlikte hem sahnedekilerin, hem de seyircilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.


























 

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
İzci
İzci - 13 yıl Önce

Hepsi Zeynep Liderimizin sayesinde o olmasaydı başaramazdık , onu çok seviyoruz.Her şey için teşekkürler liderim, sıra kış kampımızda :))

ÖĞRENCİ
ÖĞRENCİ - 13 yıl Önce

ZEYNEP ÖĞRETMENİMİZ KENDİ GÜZELLİĞİ VE ZARİFLİĞİ KADAR,BU ETKİNLİĞE DE AYRI BİR GÜZELLİK KATMIŞ.KENDİSİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.BU ETKİNLİKLERİN DEVAMINI BEKLİYORUZ.

banner381
SIRADAKİ HABER