2 Ev tamamen yandı. Can kaybı var.

İlçemize bağlı Altınyayla köyü İmamoğlu Mahallesinde meydana gelen yangında ahşap olan 2 ev tamamen yandı. Olayda bir kişi hayatını kaybetti.

2 Ev tamamen yandı. Can kaybı var.
Altınyayla köyü İmamoğlu Mahallesinde yaşayan, sağır ve dilsiz olduğu öğrenilen Haşim Dağlı’nın soba yakmak isterken çıkardığı yangın rüzgarın da etkisiyle hızla yandaki evlere sıçradı.
Haşim Dağlı’nın yanarak hayatını kaybettiği olayda iki ev tamamen yanarken üçüncüsü, köylülerin ve haber verilmesi üzerine yangın mahalline gelen Jandarma, Telekom ve Gerze Belediyesi İtfaiye aracının yaklaşık bir saat süren çalışmasıyla az hasarlı olarak kurtarıldı.
Yangında hayatını kaybeden Haşim Dağlı’nın yalnız yaşadığı, diğer ev sahiplerinin de İstanbul’da ikamet edip yaz aylarında köye geldikleri için boş olduğu öğrenildi.



YORUM EKLE
YORUMLAR
CAHİT TARAKÇI
CAHİT TARAKÇI - 13 yıl Önce

TÜM ALTINYAYLALI KÖYLÜLERİMİZE, ÖLEN HAŞİM DAYIMIZA ALLAHTAN RAHMET DİLER ALLLAH BÖYLE BİR FELAKETİ BİR DAHA GÖSTERMESİN .BAŞIMIZ SAĞOLSUN.

HASRET KAYA
HASRET KAYA - 13 yıl Önce

TÜM ALTIN YAYLA HALKINA BAŞ SAGLI DİLERİM GECMİŞ OLSUN

şevket dağlı
şevket dağlı - 13 yıl Önce

allah böyle bir acı kimseye göstermesin

ramazan dağlı
ramazan dağlı - 13 yıl Önce

babam dilsiz değildi kimsesizde değildi sadece biraz ağır işitiordu bir ay önce bizim yanımızdan kendi isteği iile annmle beraber köye gitti yalan haber yazanları kınıyorum

Editör notu: Kusura bakmayın bize verilen bilgi doğrultusun da yayın yaptık.

abdulhamit dağlı
abdulhamit dağlı - 13 yıl Önce

bizim dedemizbiraz sağır ama dilsiz değildi kimsesizde değildi babam göndermedi kendisi nenem le beraber giti Allah rahmet eylesin

muhammet topal
muhammet topal - 13 yıl Önce

dağlı ailesine başsağlığı dilerim.allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.

Hakan TARAKCI
Hakan TARAKCI - 13 yıl Önce

Tüm DAĞLI ailesine ve Altınyayla'lılara başsağlığı diliyorum

banner381
SIRADAKİ HABER