Amaçlarını Anlamak Mümkün Değil,

Belediyenin reklam panosunu parçaladılar.

Amaçlarını Anlamak Mümkün Değil,

  İlçemizde birileri halen belediye malını Devlet malı olarak görmemekte ısrar ediyor. Önceki yıllarda bazı sakil düşünceli şahıslar tarafından özellikle belediye malına zarar vermek bir alışkanlık haline gelmişti. Bu şahıslar umumi tuvaletlerin musluklarını kırar, ampullerini patlatır, duvarlarını yıkar, çiçeklerini söker bir şekilde zarar verirlerdi. Son dönemde azalan bu olayların yaz sezonunun gelmesiyle sahil kenarlarında belediyeye ait çit, bank gibi kamu mallarına zarar verilirken bir yeni örneğine ilçe merkezinde tanık olduk.

Belediyenin meydana kurduğu ve şehir yerleşim planının tanıtıldığı reklam panosu meçhul şahıs veya şahıslarca kesilerek kullanılmaz hale getirildi.

  Yapılanın adının Devlet malına zarar vermek gibi görünse de, Devlet denen kavramı milletin oluşturduğu, zararın dolayısıyla milletin malına ve dolayısıyla kendi malına verildiğinin ayırdında olamayan bu şahıslara kızmak yerine zavallılıklarına üzüldük.

Bu hizmetlerin yerine getirilmesindeki maddi kaynağın bizlerden toplanan vergiler olduğunu ve dolayısıyla da zararın kendimize ait bir eşyaya verilmiş olacağını bir kez daha hatırlatmayı görev sayıyoruz.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2012, 11:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
BEN DE GERZELİYİM.
BEN DE GERZELİYİM. - 12 yıl Önce

kültürsüz insanlardan birahaneden çikip bağira bağira yolda konuşan,iki lafinin biri küfürle başlayan kesimden ne bekleyebiliriz ki.

banner381
SIRADAKİ HABER