Hizmet için buluştular.

Belediye Başkanı son derece önemli 2 proje için Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile görüştü.

Hizmet için buluştular.

  Geçtiğimiz aylarda şiddetli rüzgar nedeniyle liman içinde birden fazla balıkçı teknesinin alabora olarak batması ve parçalanması ile sonuçlanan felaket tekne sahiplerini mağdur durumda bırakmıştı. Olayın nedenlerini araştıran Gerze Belediyesi yetkilileri ile balıkçı esnafları barınağın iki ayağı arasındaki mesafenin uzunluğunun dalganın şiddetinin azalmadan liman içini bulduğu ve olaya sebebiyet verdiği sonucuna ulaştı. Vakit geçirmeden harekete geçen belediye konu ile ilgili çalışmalarını kapsayan yeni düzenleme projesini süratle tamamladı.

İlçemiz pırıl pırıl, tertemiz denizi ile turistlerin dikkatini çekerken, yaz sezonu denize girilecek yer konusunda sakıntılar yaşanmakta idi, bu olumsuz durumun birçok turisti denizden yararlanmak için Sinop’ gitmek zorunda bıraktığını gözlemleyen belediye bu konudaki geçici iyileştirmelerin çözüm olmayacağını ve bu sorunu kesin çözüme kavuşturacak incelemelerini tamamlayarak Arka Deniz Plaj Projesini (Fenerden Tabaktaş mevkii arası) hazırladı.

  CHP. Sinop Milletvekilli Engin Altay'ın girişimleri ile Ulaştırma Bakanı Sn. Binali Yıldırım’ dan alınan randevu üzerine 12 Haziran 2012 günü Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, AK. Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve CHP. Sinop Milletvekili Engin Altay ile TBMM’ de buluşarak Ulaştırma Bakanını makamında ziyaret ettiler. Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başkan Osman Belovacıklı Gerze turizmi ve balıkçılığı için son derece hayati önem arzeden 2 projeyi Bakan Binali Yıldırım’ a sundu.Projeler hakkında bilgilendirilen bakan sorunla yakından ilgileneceği, projenin en kısa zamanda hayata geçirilmesi için çalışmalara başlanılacağı sözünü verdi.

Ziyaret Belediye Başkanının Gerze’ den getirdiği hediyeleri Bakan Yıldırıma sunması ve samimi uğurlama ile sona ererken,  dikkatlerden kaçmayan önemli bir nokta da, Milletvekillerimiz Engin Altay ve Mehmet Ersoy’ un ilçemiz için gösterdikleri dayanışma örneği idi. İki vekilimizin de son derece samimiyet ve işbirliği içersinde müştereken gösterdikleri çaba siyasilere örnek teşkil edecek nitelikte idi.

Siyasi düşünce farkı gözetmeksizin Gerze için en iyisini yapma çabasında olan vekillerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2019, 20:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
hHASAN METİN
hHASAN METİN - 12 yıl Önce

olmasi gerekerni yaptiğiniz için millete hizmet için bir araya gelmenizee teşekkür ederim sinop halkı bu çabalarınızı mutlaka takdir edecekdir

takipci
takipci - 12 yıl Önce

millet vekillerimizin bir arada olması sinoplu olarak bizleri duygulandırdı.

kezban
kezban - 12 yıl Önce

görmemiz gereken manzara bu işte teşekkürler sayın vekillerimiz.

canikli
canikli - 12 yıl Önce

bu hizmetlere devam ederseniz sizler bizim baş tacımız olursunuz, teşekkürler.

ayten
ayten - 12 yıl Önce

hizmet almasını öğrendik herhalde arkadaşlar.

selin
selin - 12 yıl Önce

vekilimizi her zaman destekliyoruz başkanda bişeyler öğrenir inşallah.kaldırım taşı döşemekle olmuyor

mesut kutlu
mesut kutlu - 12 yıl Önce

bugüne kadar karşı görüşte olup da sinop tanıtmak veya tek bir olumlu adım atmak içi birlikte yol izlememişti.ancak secim çalışmalarında söylenirdi ben seçileyim diğer partili arkadaşlardan görüşlerini yardımlarını alacam diye. yaşım 23 ben ilk defa belediye binasına gittiğimde kapının ardına kadar açık olduğunu her görüşten insanın rahatça girip çıktığını derdini anlattığını gördüm. gerzenin merkezi, sahili berbat durumdaydı herkes şikayet ediyordu taşlar döşenmesiydi yine şikayetler devam edecekti. o yüzden kimseye taş atmayın belediyeye götürün yerlere döşesinler. o taşlarıda eminimki başkan parti gözetmeksizin akp miletvekiline rica da bulunmuştur çünkü menfaat gerzenin yaplınalar gerze gerze için...

banner381
SIRADAKİ HABER