Başkan Yüksek’ ten başsağlığı mesajı

Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin YÜKSEK, Siirt Pervari ilçesinde Şehit edilen Boyabatlı Jandarma Er Ömer Dursun ve diğer şehitlerimiz adına taziye mesajı yayınladı.

Başkan Yüksek’ ten başsağlığı mesajı

Başkan Yüksek, Siirt’ in Pervari İlçesine bağlı Belenoluk Jandarma Karakolu’na teröristlerce düzenlenen baskında şehit olan Boyabat’ın Darıözü köyünden Sinoplu Jandarma Er Ömer Dursun ve diğer şehitlerimiz için bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Hüseyin Yüksek; huzursuzluğu, kardeş kavgasını ve milletin arasına ayrılık tohumları ekmeyi hedef alan terörün, çirkin yüzünü bu kez de Siirt’in Pervari ilçesinde gösterdiğini belirti. "Ülkemizin tüm dünyada denge unsuru olmaya başladığı ve lider ülke olma yönünde yürüdüğü bir dönemde gerçekleştirilen bu melun saldırı, terör odaklarının ve onları destekleyenlerin milletimizin önünü kesme emellerini bir kere daha ortaya koydu" dedi.

Başkan Yüksek'in taziye mesajı şöyle devam etti: "Milletimizi derinden yaralayan bu hain saldırıyı lanetliyor; vatan müdafaası için canlarını feda ederek berat fermanlarını alan ve şehadet şerbeti içen şehitlerimize, Cenâb-ı Mevla'dan rahmet, onları yetiştiren anne - babalarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve milletimize Hz. Yakup sabrı diliyorum.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER