Gerze Kaymakamı’ndan kaynaşma yemeği

Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, görev değişikliği yapan daire amirlerine kaynaşma yemeği verdi.

Gerze Kaymakamı’ndan kaynaşma yemeği

28 Eylül 2011 tarihinde saat 12.00’de North Star Otel’de gerçekleştirilen yemeğe Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Garnizon Komutanı Güngör Kırarslan, Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Atalay, Gerze’de görev yapan hakimler Duygu Sarıarslan ve Ümit Oğuz Tunç, Emniyet Müdürü Mustafa Zorbay, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Kd. Bşçvş. Yurdaer Karaca, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Turgut, bir önceki müdür Bülent Eskici, İl Genel Meclis üyeleri Cumhur Kurt ve Necmettin Çakır, Yenikent Belde Başkanı Mevlüt Aydın ve stajyer kaymakam Ahmet Solmaz katıldı.

Yemekte ilk konuşmayı yapan İlçe Kaymakamı Metin Kubilay, görevi devreden yöneticilere yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ettikten sonra, göreve yeni başlayan idarecilere başarılar diledi.

Kırşehir İli’ne ataması yapılan Emniyet Müdürü Mustafa Zorbay’ın görev süresince başarılı bir çalışma yürüttüğünü belirten Kaymakam Kubilay, yine görev süresi boyunca meslek yüksek okulunun gelişiminde ve büyümesinde katkı sağlayan Bülent Eskici’ye de değerli katkılarından dolayı teşekkür ederek birer plaket verdi.

İlçedeki kamu kurum ve kuruluşları arasındaki ahenk ve uyumun yeni göreve başlayan arkadaşlarla devam edeceği vurgusunu yapan Metin Kubilay, görevine yeni başlayan savcı Hüseyin Atalay, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Kd. Bşçvş. Yurdaer, ve Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Turgut’a başarılar diledi.

Daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorbay bir konuşma yaptı. 23 Ağustos 2006 tarihinde göreve başladığı ilk günden bu zamana kadar hak ve menfaatlerin korunması anlamında, adaletin tecelli etmesi için yapılabilecek her şeyi yapmak için çaba sarf ettiğini belirtti.

Her şeyin sevgiyle başladığını bildiğini söyleyen Zorbay, “Ben Gerze’yi ve Gerzelileri çok sevdim. Onların dertlerini kendi sorunum olarak gördüm. Bütün kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve kendi personeliyle uyumlu bir birliktelik sağlayarak, takım çalışması içinde çok güzel çalışmalar yürüttük. Bu çalışmalar sırasında bizden desteğini esirgemeyen bütün çalışanlara ve Gerzelilere teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerze Meslek Yüksek okulunda görevi yeni müdüre devreden Bülen Eskici ise yaptığı konuşmada “ Göreve geldiğim ilk günden bugüne kadar üniversitemiz ve Gerze için en iyisini yapmaya çalıştım. Bizim yaptığımız bir bayrak yarışıdır. Ben de görevini yapmış olmanın gururuyla bayrağı yeni müdürümüze devrettim. O’na ve yeni göreve başlayan diğer arkadaşlara başarılar diliyorum.” dedi.

Göreve 2 ay önce başlayan savcı Hüseyin Atalay da çalıştığı bu kısa sürede gördüğü kurumlar arası ahenkten mutlu olduğunu belirtti.

Gerze Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Turgut da, başta İlçe Kaymakamı Metin Kubilayın da destekleriyle geliştirilen bu birlikteliğin devamıni dilediği konuşmasının ardından yemeğe geçildi.





























Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER