Belediyespor Şampiyonluğu Tazeledi

Gerze Kaymakamlığı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün organize ettiği Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası çerçevesinde tertiplenen kurumlar arası turnuvada Belediyespor şampiyon oldu.

Belediyespor Şampiyonluğu Tazeledi

  Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan,Gerze Emniyet Müdür Yardımcısı Ayhan Şardağ, Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ramazan Yılmaz, Voleybol İl Temsilcisi Gülseren Avşar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sümeyye Çalmaz'ın katıldığı Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen ve geleneksel hale getirilen Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Final Müsabakaları 14 Ocak 2014 Salı günü saat 18 00 da üçüncülük dördüncülük maçı ile başladı. Karşılaşmaları Baş Hakem Fatmagül Özaltın, Yardımcı Hakem Ümit Kırlar, Yazı Hakemi Savaş Gökmen ve Skor Hakemi Ramazan Yılmaz yönetti. Gerze Emniyet Müdürlüğü ile Gençlik Gücü Spor Kulübü karşılaştı. Çekişmeli geçen maçı 3-2 Gerze Emniyet Müdürlüğü kazanarak turnuvayı üçüncü bitirmiş oldu.

Saat 20 30 da ise birincilik ikincilik için Gerze Belediye Başkanlığı ile Ata Gençlik Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Baştan sona çekişmeli geçen maçı 3-1 Gerze Belediye Başkanlığı kazanarak turnuvanın birincisi oldu.

Karşılaşmaların ardından kupa törenine geçilerek Gerze Emniyet Müdürlüğünün üçüncülük kupasını Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Ata Gençlik Spor Kulübünün ikincilik kupasını Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Belediye Başkanlığının birincilik kupasını ise Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar takdim etti.
Fotoğraflar İçin Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2014, 09:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
PINAR AVLACI
PINAR AVLACI - 10 yıl Önce

basarilarinizin devamini dilerim.

banner381
SIRADAKİ HABER