Belovacıklı Belören’de

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Belören İlköğretim Okulu öğretmenlerini ziyaret etti.

Belovacıklı Belören’de

  Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Gerze Belören İlköğretim Okulu öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğretmenler ile tek tek sohbet etti. Belören İlköğretim Okul Müdürü Bayram Demirci ve Okul Müdür Yardımcısı Ali Osman Yılmaz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Belovacıklı’ya teşekkür ettiler. Gerze Belediye Başkanı aynı zamanda emekli öğretmen olan Osman Belovacıklı öğretmenlik anılarını öğretmenler ile paylaştı. Belovacıklı konuşmasında, ”Çok önemli bir mesleği icra ediyorsunuz. 4,5 yıllık belediye başkanlığımda asla okulların isteklerini ve arzularını geri çevirmedim. Tüm okullarımızı ziyaret ediyorum. Okulların sorunlarını ve isteklerini dinliyorum. Öğretmenlere duyulan güven, belki de hiçbir meslek mensubunun hayal edemeyeceği kadar yüksek. Her birimiz, en kıymetli varlıklarımız olan çocuklarımızı, torunlarımızı, sizin ellerinize, güvenle teslim ediyoruz.” dedi.

Ziyaret sonunda Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı öğretmenlere kalem armağan etti. Okula kitap bağışında bulundu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2013, 09:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

başkan aralik ayinda imam hatip lisesine de ziyarette bulunmuştu.niye imam hatip lisesine yapılan ziyaret yayımlanmadı sitede. seçim zamanı birileri kızar mı!!!!!
Editör Notu: Birilerinin kızmasıy veya istemesi ile haber yapılmamaktadır. imam hatip lisesinin haberi gerzevizyon.com da yayınlandı. ilginize teşekkür ederiz.

gerzeli
gerzeli - 10 yıl Önce

haberim olsa yorum yapmazdım, bilgilendirdiğiniz için teş.ederim

banner381
SIRADAKİ HABER