Bozuk yollar vatandaşı çıldırtıyor.

Dikmen’in 3 yıldır bitirilemeyen yollarında oluşan derin çukurlar, seyir halindeki araçlara zor anlar yaşatıyor.

Bozuk yollar vatandaşı çıldırtıyor.
Dikmen’in 3 yıldır bitirilemeyen yollarında oluşan derin çukurlar, seyir halindeki araçlara zor anlar yaşatıyor.

Özellikle gece yolculuklarında çukurların fark edilmediğinden dolayı araçlarda maddi hasar meydana geldiğini belirten sürücüler, yetkililerden biran önce bu yollara bakım yapmasını istedi.

Yoldaki bakımsızlıktan şikayetçi olan vatandaşlar, "İnsanlar her gün çeşitli nedenlerden dolayı gelip gitmek için bu yolu kullanmak zorunda kalıyor. Ama yıllardır bitirilemeyen yolda kış şartlarından dolayı meydana gelen bozulmalar nedeniyle ulaşımda güçlüklerle karşılaşıyoruz.” diyorlar.

Yolunun bir an önce asfaltlanmasını veya kaliteli bir şekilde acilen bakımının yapılmasını isteyen vatandaşlar Dikmen'e ulaşmak için bozuk yollardan geçmek zorunda kaldıklarını ve bu yoldan gidip geldiklerinden dolayı da araçlarında çeşitli arızalar meydana geliğini söylüyor. Ayrıca sürücülerin çukurlara düşmemek için kaçmak isterken, kaza tehlikesi atlatıklarından yakınan yolcular biran önce çözüm bekliyorlar.




Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
yolcu
yolcu - 13 yıl Önce

Öncelikle bu konu ve diğer toplumsal olaylara gazeteniz de yer verdiğinizden dolayı GERZE GÜNDEM'e teşekkür ediyorum.
yol konusuna gelince,bu yolu sık kullanan biri olarak yeter artık diyoruz.arabalar da ön takım,amartisorcant kalmadı .
yaz sezonu geliyor bu yolun trafiği en az 2 kat daha artacak.yetkililerden acil çözüm bekliyoruz..

 ....HÜSEYİN BODUR......
....HÜSEYİN BODUR...... - 13 yıl Önce

GECEN SENE ; İST DAKİ GÜZELYURT DERNEĞİNİN PİKNİĞİNE DAVET EDİLMİŞ,DAVETE İCABETEN GÜZELYUT KÖYÜNE ABİĞİM, BEN, DERNEĞİMİZİN ESKİ BAŞKANI VE ŞİMDİKİ GÜREŞ AĞAMIZLA BERABER YOLA ÇIKTIK..AMAN ALLAHIM AMAN GÜZELYUTA GİTTİK GİTMESİNE AMA BİR DAHA TÖVBELER TÖVBESİ NE ARABAMIZ KALDI BOZULMADIK NEDE DÖRDÜMÜZDE MECAL...PİKNİK ALANINA GİTTİĞİMİZDE DERNEK BAŞKANI ARKADAŞIM İLİMİZİN MİLLETVEK,Lİ OLAN SAYIN DODURGALIYA PLAKET VERİYORDU...TAKDİRLERİDİR ALANADA VERENEDE SAYGI DUYMAK LAZIM AMA BEN DDİM YA O YOLDAN ALLAH BÜYÜK SÖYLETMESİN KATİYYEN MECBUR KALMADIKÇA HATIR İÇİN DAHİ GİTMEM.....BEN HAYATIMDA BÖYLE BİR YOLU VALLAHİDE, BİLLAHİ,DE GÖRMEDİM, SAYGILARIMLA.....

banner381
SIRADAKİ HABER