Gerze’de polis haftası kutlandı.

Gerze’de polis haftası Hükümet Meydanı'nda ve Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Törenlere Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Aydın,Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Güngör Kıraslan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorbay,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gerze Yüksek Okulu Müdürü Bülent Eskici İl Genel Meclisi Üyesi Necmettin Çakır,Cumhur Kurt, siyasi partilerin yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Saat 11.00’da başlayan törende ilk olarak Atatürk Anıtı'na çelenkler sunulurken, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

Hükümet meydanındaki törenin ardından Gerze Kültür ve Sanat Merkezine geçildi. Saat 11.15’de İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Zorbay’ın konuşmasıyla başladı. Zorbay konuşmasında, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 166. yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşadıklarını söyledi. Zorbay; Türk Polis Teşkilatı huzur ve güveni sağlamaya devam edecekğini, bu konuda halkımızın desteğinin büyük önemini belirtti.

Daha sonra antrenörlüğünü kendisi de polis olan Orhan Akpınar’ın yaptığı judo sporcuları kazandığı başarılarla birlikte katılımcılara tanıtıldı.

Törende, Polis Haftası nedeniyle yapılan şiir yarışmasında birinci gelen öğrencinin şiirini okumasının ardından, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin hazırladığı tiyatro gösterisi sunuldu.







































Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER